DAK’dan sokak hayvanlarına gıda desteği

DENİZLİ 21.06.2020 - 12:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

DAK’dan sokak hayvanlarına gıda desteği

Denizli Arama Kurtarma Derneği (DAK) yaz ayı boyunca başlattıkları çalışmaları kapsamında sokak hayvanlarına su ve mama ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyorlar.   DAK zor durumda kalan vatandaşları kurtarma çalışmalarının yanı sıra sosyal etkinliklerle sokakta yaşayan kedi ve köpeklere de el uzatıyor. Şehir merkezinde bir çok yerde yaşayan patili dostlarının yanı sıra katı atık depolama alanında yaşayan patili dostlarını ziyaret ederek yiyecek ve içecek yardımında bulundu.     DAK üyeleri gece gündüz fark etmeksizin yaptığı çalışmalarla farkındalık oluşturmak ve tüm hayvan severlerin sokak hayvanlarına karşı duyarlı olmaları istedi.   DAK tarafından yapılan açıklamada; “DAK olarak şehir merkezinde bir çok  gönüllümüz yaşadığı yer ve çevresinde patili dostlarımıza beslemeler yapmaya devam etmektedir. İmkanlarımız doğrultusunda dostlarımıza destek olmaya devam edeceğiz. Sizde bu sıcak günlerde bir kap mama, bir kap su ile yaşamlarını sürdürmelerine yardım edebilirsiniz.     DAK olarak uzun bir süredir şehrin farklı noktalarında sokaktaki dostlarımızın mama ve su ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalar yürütüyoruz. Bu hafta sonu ise rotamızı İzmir Asfaltı üzerindeki Katı Atık Toplama Tesisindeki dostlarımıza çevirdik.11 gönüllümüzle birçok noktaya mama ve su bıraktık. Özellikle son 10 günde havaların iyice ısınmasıyla çalışmalarımıza ağırlık verdik ve yaklaşık 300 kg kedi ve köpek mamasını patili dostlarımıza ulaştırdık. Yaz sonuna kadar da katı atık toplama bölgesine gerek bireysel gerekse DAK olarak sık sık mama ve özellikle de su götürmeye karar verdik.     Siz duyarlı vatandaşlarımızdan kurak ve ağaçsız bu gibi bölgelerde yaşayan patili dostlarımıza mama ve özellikle de su götürmenizi içtenlikle rica ediyoruz” ifadeleri yer aldı.  

Denizli Arama Kurtarma Derneği (DAK) yaz ayı boyunca başlattıkları çalışmaları kapsamında sokak hayvanlarına su ve mama ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyorlar.

 

DAK zor durumda kalan vatandaşları kurtarma çalışmalarının yanı sıra sosyal etkinliklerle sokakta yaşayan kedi ve köpeklere de el uzatıyor. Şehir merkezinde bir çok yerde yaşayan patili dostlarının yanı sıra katı atık depolama alanında yaşayan patili dostlarını ziyaret ederek yiyecek ve içecek yardımında bulundu.

 

 

DAK üyeleri gece gündüz fark etmeksizin yaptığı çalışmalarla farkındalık oluşturmak ve tüm hayvan severlerin sokak hayvanlarına karşı duyarlı olmaları istedi.

 

DAK tarafından yapılan açıklamada; “DAK olarak şehir merkezinde bir çok  gönüllümüz yaşadığı yer ve çevresinde patili dostlarımıza beslemeler yapmaya devam etmektedir. İmkanlarımız doğrultusunda dostlarımıza destek olmaya devam edeceğiz. Sizde bu sıcak günlerde bir kap mama, bir kap su ile yaşamlarını sürdürmelerine yardım edebilirsiniz.

 

 

DAK olarak uzun bir süredir şehrin farklı noktalarında sokaktaki dostlarımızın mama ve su ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalar yürütüyoruz. Bu hafta sonu ise rotamızı İzmir Asfaltı üzerindeki Katı Atık Toplama Tesisindeki dostlarımıza çevirdik.11 gönüllümüzle birçok noktaya mama ve su bıraktık. Özellikle son 10 günde havaların iyice ısınmasıyla çalışmalarımıza ağırlık verdik ve yaklaşık 300 kg kedi ve köpek mamasını patili dostlarımıza ulaştırdık. Yaz sonuna kadar da katı atık toplama bölgesine gerek bireysel gerekse DAK olarak sık sık mama ve özellikle de su götürmeye karar verdik.

 

 

Siz duyarlı vatandaşlarımızdan kurak ve ağaçsız bu gibi bölgelerde yaşayan patili dostlarımıza mama ve özellikle de su götürmenizi içtenlikle rica ediyoruz” ifadeleri yer aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.