Daka Personeli Çameli'de

EKONOMİ 04.11.2019 - 11:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Daka Personeli Çameli'de

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) Bitlis, Van, Muş, Hakkari bölgelerinden yetkililer bir dizi inceleme ve ortak çalışma programı için Çameli ilçesine ziyaret etti.       DAKA Bitlis, Van, Muş, Hakkari bölgelerinden yetkililer bir dizi inceleme ve ortak çalışma programı için Çameli ilçesine geldi. Güney Ege Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Çameli Belediyesi ve Kaymakamlığı tarafından yapılan başarılı projeleri yerinde incelemek üzere ilçeye gelen DAKA yetkilileri projeleri beğendi. Çameli ilçesinde turizm alt yapısı tamamlanan ve hizmette olan Çameli taş konaklar ,yamaç paraşüt pistleri, bisiklet ve yürüyüş rotaları büyük beğeni aldı. DAKA yetkilileri, bu tür projelerin desteklenmesinin ne kadar doğru bir karar olduğunu belirttiler.  

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) Bitlis, Van, Muş, Hakkari bölgelerinden yetkililer bir dizi inceleme ve ortak çalışma programı için Çameli ilçesine ziyaret etti.  

 

 

DAKA Bitlis, Van, Muş, Hakkari bölgelerinden yetkililer bir dizi inceleme ve ortak çalışma programı için Çameli ilçesine geldi. Güney Ege Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Çameli Belediyesi ve Kaymakamlığı tarafından yapılan başarılı projeleri yerinde incelemek üzere ilçeye gelen DAKA yetkilileri projeleri beğendi. Çameli ilçesinde turizm alt yapısı tamamlanan ve hizmette olan Çameli taş konaklar ,yamaç paraşüt pistleri, bisiklet ve yürüyüş rotaları büyük beğeni aldı. DAKA yetkilileri, bu tür projelerin desteklenmesinin ne kadar doğru bir karar olduğunu belirttiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.