DEGİAD’ın şampiyonlarına muhteşem ödül töreni

SPOR 28.04.2019 - 15:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

DEGİAD’ın şampiyonlarına muhteşem ödül töreni

DEGİAD-Yüksek Çıta Basketbol Turnuvası’nda dereceye giren takımlar ve basketbolcular ödüllerini düzenlenen muhteşem bir geceyle aldı. RoutePerformans’ta gerçekleştirilen gecede ödül töreninin ardından Yeni Türkü sahne aldı.   Denizli Genç İş İnsanları Derneği DEGİAD'ın basketbol turnuvasında madalya ve kupaya erişenler, uzun süre konuşulacak muhteşem bir geceyle ödüllerine kavuştu.     Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD) ve Yüksekçıta Okulları'nın ortaklaşa düzenlediği basketbol turnuvasının bu yıl dördüncüsü gerçekleştirildi. Yüksekçıta Okulları Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakalara 16 takım katıldı.   Üçlük yarışmasında sırasıyla Hangover takımından Oğuz Yavuz, Riskymen takımından Yunus Emre Ası,Yüksekçıta takımından Yiğit Soydaş ilk üçe yerleşmiş, dostluk kupasının birincisiHangover, ikincisi Osenebuseneve üçüncüsü ise BASİAD olmuştu.   All Star’da DEGİAD karmasını yenen YüksekçıtaU18 takımı kupaya uzanırken,  turnavanın şampiyonu Yüksekçıta, ikincisi Riskymen ve üçüncüsü ise PeakyBlindersolmuştu.   İşte tüm bu takımların oyuncuları kupa töreni için RoutePerfarmans’ta bir araya geldi. Ödül töreni turnuvaya büyük katkı koyan isimlere  teşekkür plaketlerinin verilmesiyle başladı.   Ardından şampiyonlar ödüllerini DEGİAD yöneticilerinin elinden aldı. Eşlerin de yalnız bırakmadığı şampiyonlara en büyük ödül ise, törenin ardından sahneye çıkan Yeni Türkü grubunun verdiği muhteşem konser oldu.

DEGİAD-Yüksek Çıta Basketbol Turnuvası’nda dereceye giren takımlar ve basketbolcular ödüllerini düzenlenen muhteşem bir geceyle aldı. RoutePerformans’ta gerçekleştirilen gecede ödül töreninin ardından Yeni Türkü sahne aldı.

 

Denizli Genç İş İnsanları Derneği DEGİAD'ın basketbol turnuvasında madalya ve kupaya erişenler, uzun süre konuşulacak muhteşem bir geceyle ödüllerine kavuştu.

 

 

Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD) ve Yüksekçıta Okulları'nın ortaklaşa düzenlediği basketbol turnuvasının bu yıl dördüncüsü gerçekleştirildi. Yüksekçıta Okulları Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakalara 16 takım katıldı.

 

Üçlük yarışmasında sırasıyla Hangover takımından Oğuz Yavuz, Riskymen takımından Yunus Emre Ası,Yüksekçıta takımından Yiğit Soydaş ilk üçe yerleşmiş, dostluk kupasının birincisiHangover, ikincisi Osenebuseneve üçüncüsü ise BASİAD olmuştu.

 

All Star’da DEGİAD karmasını yenen YüksekçıtaU18 takımı kupaya uzanırken,  turnavanın şampiyonu Yüksekçıta, ikincisi Riskymen ve üçüncüsü ise PeakyBlindersolmuştu.

 

İşte tüm bu takımların oyuncuları kupa töreni için RoutePerfarmans’ta bir araya geldi. Ödül töreni turnuvaya büyük katkı koyan isimlere  teşekkür plaketlerinin verilmesiyle başladı.

 

Ardından şampiyonlar ödüllerini DEGİAD yöneticilerinin elinden aldı. Eşlerin de yalnız bırakmadığı şampiyonlara en büyük ödül ise, törenin ardından sahneye çıkan Yeni Türkü grubunun verdiği muhteşem konser oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.