Değmesin Yağlı Boya

DİĞER 27.03.2017 - 12:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Değmesin Yağlı Boya

Kısa bir aradan sonra bir ülkemizin kanayan yarasıyla daha köşenizdeyim değerli dostlar.   Bildiğiniz üzere meslek liseli kardeşlerimizi mesleklerine katma değerde bulunmaları konusunda gerek devletin gerekse işverenlerin yakındıklarına çok defa şahit olmuşuzdur. Bu konuyla ilgili olarak Koç Holding’in 2006 yılında sosyal sorumluluk adı altında başlatmış olduğu ‘’Meslek Lisesi Memleket Meselesi’’ projesinin aslında ne kadar önem taşıdığını görmekteyiz.   Çünkü meslek lisesi mezunu kardeşlerimiz işletmelerin üretim bölümlerindeki sıradan mezuniyeti olan bir çalışandan çok daha kaliteli iş çıkardıkları ve kariyer anlamında çok hızlı yol kat edebileceklerini mesleki tecrübelerimizle görmekteyiz. Ancak meslek liseli kardeşlerimiz ne kadar değerli olduklarını görmemekle birlikte, daha rahat bir meslek seçerek mesleki açıdan çokta geleceği olmayan mağazada satış danışmanı olmayı tercih etmeleri de acı bir gerçek. Tabi hal böyle olunca işverenler bu konuda çok fazla problem yaşamalarının getirdiği, çözümsel yaklaşmaktan ziyade sağa sola suçlamalarda bulunmaları...   YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Kısa bir aradan sonra bir ülkemizin kanayan yarasıyla daha köşenizdeyim değerli dostlar.

 

Bildiğiniz üzere meslek liseli kardeşlerimizi mesleklerine katma değerde bulunmaları konusunda gerek devletin gerekse işverenlerin yakındıklarına çok defa şahit olmuşuzdur. Bu konuyla ilgili olarak Koç Holding’in 2006 yılında sosyal sorumluluk adı altında başlatmış olduğu ‘’Meslek Lisesi Memleket Meselesi’’ projesinin aslında ne kadar önem taşıdığını görmekteyiz.

 

Çünkü meslek lisesi mezunu kardeşlerimiz işletmelerin üretim bölümlerindeki sıradan mezuniyeti olan bir çalışandan çok daha kaliteli iş çıkardıkları ve kariyer anlamında çok hızlı yol kat edebileceklerini mesleki tecrübelerimizle görmekteyiz. Ancak meslek liseli kardeşlerimiz ne kadar değerli olduklarını görmemekle birlikte, daha rahat bir meslek seçerek mesleki açıdan çokta geleceği olmayan mağazada satış danışmanı olmayı tercih etmeleri de acı bir gerçek. Tabi hal böyle olunca işverenler bu konuda çok fazla problem yaşamalarının getirdiği, çözümsel yaklaşmaktan ziyade sağa sola suçlamalarda bulunmaları...

 

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.