Demir protokol üyeleri ve personelle vedalaştı

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.09.2019 - 07:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Demir protokol üyeleri ve personelle vedalaştı

Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, tayin nedeniyle ayrıldığı kentte personel ve protokol üyelerine düzenlenen törenle veda etti.   Denizli İl Emniyet Müdürlüğünde gerçekleştirilen programda, emniyet şube müdürleri, protokol ve basın mensupları katıldı. Veda programında konuşan Demir, Denizli'de görev yapmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, devlette görev değişimlerinin olduğunu hatırlattı. Ankara'ya gitmeden önce son kez protokol ile vedalaşan Demir, kentte görev yaptığı süre zarfında kendisine destek olan herkese teşekkür etti.   Veda programına AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve protokol üyeleri katıldı.   Duygusal anların yaşandığı veda töreninde Demir, kendisini uğurlamaya gelenlere sarılarak veda etti.  

Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, tayin nedeniyle ayrıldığı kentte personel ve protokol üyelerine düzenlenen törenle veda etti.

 

Denizli İl Emniyet Müdürlüğünde gerçekleştirilen programda, emniyet şube müdürleri, protokol ve basın mensupları katıldı. Veda programında konuşan Demir, Denizli'de görev yapmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, devlette görev değişimlerinin olduğunu hatırlattı. Ankara'ya gitmeden önce son kez protokol ile vedalaşan Demir, kentte görev yaptığı süre zarfında kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

 

Veda programına AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve protokol üyeleri katıldı.

 

Duygusal anların yaşandığı veda töreninde Demir, kendisini uğurlamaya gelenlere sarılarak veda etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.