DENİB AKADEMİ’den İleri Excel Uygulamaları Eğitimi

EKONOMİ 09.03.2020 - 10:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

DENİB AKADEMİ’den İleri Excel Uygulamaları Eğitimi

DENİB AKADEMİ, “İleri Excel Uygulamaları Eğitimi”ni 07-08Mart 2020 tarihlerinde Denizli İhracatçılar Birliği’nde düzenledi.   Vidoport.com’dan Ömer Bağcı tarafından sunulan eğitim programında; genel excel kullanımı, koşullu biçimlendirmelerin uygulanması,verilerin girdisinin doğrulanması, çeşitli formüllerin kullanımı, pivottablegibiexcelinfarklı işlevleri anlatıldı ve tablolar üzerinden uygulamalı örnekler gerçekleştirildi.     Eğitmen Ömer Bağcı; işletmelerde satış listeleri üzerinden farklı şekillerde raporlamalar ve çalışmalar yapılabileceğini, katılımcıların uygulamaları kullanarak sürekli kendilerini geliştirebileceğini dile getirerek bazen saatler alan işlemlerin bir formül veya raporlama ile birkaç dakikada yapılabileceğini ifade etti.     Eğitim programı, yapılan bilgilendirmelerin ve paylaşımların ardından soru-cevap bölümüyle devam etti.     DENİB Akademi Eğitimlerine, 12 Mart 2020 tarihinde düzenlenecek olan “Profesyonel Satış Teknikleri Eğitimi” ile devam edecek.  

DENİB AKADEMİ, “İleri Excel Uygulamaları Eğitimi”ni 07-08Mart 2020 tarihlerinde Denizli İhracatçılar Birliği’nde düzenledi.

 

Vidoport.com’dan Ömer Bağcı tarafından sunulan eğitim programında; genel excel kullanımı, koşullu biçimlendirmelerin uygulanması,verilerin girdisinin doğrulanması, çeşitli formüllerin kullanımı, pivottablegibiexcelinfarklı işlevleri anlatıldı ve tablolar üzerinden uygulamalı örnekler gerçekleştirildi.

 

 

Eğitmen Ömer Bağcı; işletmelerde satış listeleri üzerinden farklı şekillerde raporlamalar ve çalışmalar yapılabileceğini, katılımcıların uygulamaları kullanarak sürekli kendilerini geliştirebileceğini dile getirerek bazen saatler alan işlemlerin bir formül veya raporlama ile birkaç dakikada yapılabileceğini ifade etti.

 

 

Eğitim programı, yapılan bilgilendirmelerin ve paylaşımların ardından soru-cevap bölümüyle devam etti.

 

 

DENİB Akademi Eğitimlerine, 12 Mart 2020 tarihinde düzenlenecek olan “Profesyonel Satış Teknikleri Eğitimi” ile devam edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.