DENİB Akademi’den Zor İnsanlarla İletişim ve İkna Teknikleri Eğitimi

EĞİTİM 18.06.2019 - 12:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

DENİB Akademi’den Zor İnsanlarla İletişim ve İkna Teknikleri Eğitimi

DENİB AKADEMİ, “Zor İnsanlarla İletişim ve İkna Teknikleri Eğitimi”ni12Haziran 2019 tarihinde Denizli İhracatçılar Birliği Raşit Güntaş Konferans Salonu’nda düzenlendi.   Academy Neuro firmasından Mert Aydıner tarafından gerçekleştirilen vetemel olarak; çatışmaları engelleyebilmenin ve zorlu ilişkilerden kazançla ayrılmanın yollarının anlatıldığı eğitimde, ortaya çıkan anlaşmazlık durumlarının işbirlikçi bir zihin yapısı ve üretken bir yaklaşımla nasıl yönetilebileceği katılımcılara aktarıldı.   Zorlukları Proaktif İletişim Sayesinde Aşabiliriz Eğitmen Mert Aydıner, çatışmaları fırsata çevirmek için göz önünde bulundurulması gereken kriterlere ve ilgili sürecin yönetiminin önemine değinerek, işyerlerindeki olası çatışmalarda ilişkilere zarar vermeden problemin çözümüne yönelik yöntemlerin neler olabileceğini anlattı ve sözlerini şu şekilde sürdürdü:   “Problem, sahip olduklarınız ile istedikleriniz arasındaki farktır. Düşüncelerinizde doğruluk veya yanlışlık önemli değil; asıl önemli olan, şu an sahip olduklarınız ile istedikleriniz arasındaki farkın bilincinde olduğunuzu ve bunun başka birilerinin davranışlarından kaynaklandığına inanıyor olmanızdır.     Çevremizdekilerin temel motivasyonlarıyla başarılı bir şekilde başa çıkabiliyorsak, davranışlarını da etkileyebiliriz. Zor İnsanlarla Başa Çıkma çalışmamızda bu zorlukların üstesinden gelmek için proaktif iletişim stratejisini ortaya koymayı hedefledik.   Bu anlayış ve yaklaşım zor bir durumu karşı karşıya gelerek değil, omuz omuza problem çözerek değiştirmemize olanak sağlayacak. Hiçbir yöntem başarıyı garanti edemezken, söz konusu proaktif iletişim stratejisi en zor durumlarda bile ihtiyaçlarımızı karşılama şansımızı en üst seviyeye çıkaracak.”     Son derece yoğun bir katılımla interaktif şekilde düzenlenen eğitim süresince çeşitli uygulamalı örnekler de gerçekleştirildi.   DENİB Akademi faaliyetlerine 18 Haziran 2019 tarihinde Denizli İhracatçılar Birliği’nde gerçekleştirilecek “Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma ve Aile Anayasası Eğitimi” ile devam edecek.    

DENİB AKADEMİ, “Zor İnsanlarla İletişim ve İkna Teknikleri Eğitimi”ni12Haziran 2019 tarihinde Denizli İhracatçılar Birliği Raşit Güntaş Konferans Salonu’nda düzenlendi.

 

Academy Neuro firmasından Mert Aydıner tarafından gerçekleştirilen vetemel olarak; çatışmaları engelleyebilmenin ve zorlu ilişkilerden kazançla ayrılmanın yollarının anlatıldığı eğitimde, ortaya çıkan anlaşmazlık durumlarının işbirlikçi bir zihin yapısı ve üretken bir yaklaşımla nasıl yönetilebileceği katılımcılara aktarıldı.

 

Zorlukları Proaktif İletişim Sayesinde Aşabiliriz

Eğitmen Mert Aydıner, çatışmaları fırsata çevirmek için göz önünde bulundurulması gereken kriterlere ve ilgili sürecin yönetiminin önemine değinerek, işyerlerindeki olası çatışmalarda ilişkilere zarar vermeden problemin çözümüne yönelik yöntemlerin neler olabileceğini anlattı ve sözlerini şu şekilde sürdürdü:

 

“Problem, sahip olduklarınız ile istedikleriniz arasındaki farktır. Düşüncelerinizde doğruluk veya yanlışlık önemli değil; asıl önemli olan, şu an sahip olduklarınız ile istedikleriniz arasındaki farkın bilincinde olduğunuzu ve bunun başka birilerinin davranışlarından kaynaklandığına inanıyor olmanızdır.

 

 

Çevremizdekilerin temel motivasyonlarıyla başarılı bir şekilde başa çıkabiliyorsak, davranışlarını da etkileyebiliriz. Zor İnsanlarla Başa Çıkma çalışmamızda bu zorlukların üstesinden gelmek için proaktif iletişim stratejisini ortaya koymayı hedefledik.

 

Bu anlayış ve yaklaşım zor bir durumu karşı karşıya gelerek değil, omuz omuza problem çözerek değiştirmemize olanak sağlayacak. Hiçbir yöntem başarıyı garanti edemezken, söz konusu proaktif iletişim stratejisi en zor durumlarda bile ihtiyaçlarımızı karşılama şansımızı en üst seviyeye çıkaracak.”

 

 

Son derece yoğun bir katılımla interaktif şekilde düzenlenen eğitim süresince çeşitli uygulamalı örnekler de gerçekleştirildi.

 

DENİB Akademi faaliyetlerine 18 Haziran 2019 tarihinde Denizli İhracatçılar Birliği’nde gerçekleştirilecek “Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma ve Aile Anayasası Eğitimi” ile devam edecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.