DENİB akademi ihracatta müşteri bulma yöntemleri eğitimi

EKONOMİ 12.09.2018 - 13:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

DENİB akademi ihracatta müşteri bulma yöntemleri eğitimi

DENİB Akademi, 11 Eylül 2018 Salı günü Denizli İhracatçılar Birliği ve Uşak Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Salonu’nda İhracatta Müşteri Bulma Yöntemleri Eğitimi’ni gerçekleştirdi.     UMDT Dış Ticaret ve Danışmanlık firmasından Ümit Osman Yılmaz'ın verdiği eğitimde; ihracatta hangi ülkeler hedeflenmeli, hedef pazar nasıl seçilir, hedef pazarda alıcılar nasıl bulunur, doğru satışkanalınasılbelirlenir, müşteri bulma yöntemleri,masa başı araştırma ile sahada araştırmanın püf noktaları, fuarlar ve heyetler gibi birçok konuda katılımcılarbilgilendirildi.     Uşak’ta gerçekleştirilen eğitim programına; firmalarınithalat,ihracat ve pazarlamadepartmanlarında görev yapan yöneticilerve hiç ihracat yapmamış olan firmalardan katılımgerçekleşti.     DENİB AKADEMİ eğitim programlarına, 25 Eylül 2018 tarihinde "Aynanda Sen İle Geleceği Rotalamak”programı ile devam edecek.    

DENİB Akademi, 11 Eylül 2018 Salı günü Denizli İhracatçılar Birliği ve Uşak Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Salonu’nda İhracatta Müşteri Bulma Yöntemleri Eğitimi’ni gerçekleştirdi.

 

 

UMDT Dış Ticaret ve Danışmanlık firmasından Ümit Osman Yılmaz'ın verdiği eğitimde; ihracatta hangi ülkeler hedeflenmeli, hedef pazar nasıl seçilir, hedef pazarda alıcılar nasıl bulunur, doğru satışkanalınasılbelirlenir, müşteri bulma yöntemleri,masa başı araştırma ile sahada araştırmanın püf noktaları, fuarlar ve heyetler gibi birçok konuda katılımcılarbilgilendirildi.

 

 

Uşak’ta gerçekleştirilen eğitim programına; firmalarınithalat,ihracat ve pazarlamadepartmanlarında görev yapan yöneticilerve hiç ihracat yapmamış olan firmalardan katılımgerçekleşti.

 

 

DENİB AKADEMİ eğitim programlarına, 25 Eylül 2018 tarihinde "Aynanda Sen İle Geleceği Rotalamak”programı ile devam edecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.