Denizli 15 Temmuz Delikliçınar Meydanında Hareketlilik Başladı

DENİZLİ 15.12.2018 - 12:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli 15 Temmuz Delikliçınar Meydanında Hareketlilik Başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın saat 15:00’da yapacağı toplu açılış ve konuşma için güvenlik önlemleri çerçevesinde 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı ve belli caddeler  geçişlere kapatıldı. Dün akşam saatlerinde  başlayan alandaki güvenlik önlemleri artırıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın saat 15:00’da yapacağı konuşma ve açılışlar için 15 Temmuz Delikliçınar Meydan’ına geçişler, belli bir saate kadar kapalı tutulacak. Güvenlik tedbirleri çerçevesinde sivil geçişlere kapatılan alan içinde bomba ihtimaline karşı kontroller ve önlemler alındı. Güvenlik ekipleri alan çevresinde kontrolleri sürdürmeye devam ediyor. Denizli'de Kapalı Olan Yollar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı’ndan yapacağı konuşma ve toplu açılış için Büyükşehir Belediyesi’nin önünden itibaren  Liseye çıkılan yola protokol platformu kuruldu. Bayraklarla süslenen ve güvenlik önlemleri çerçevesinde bariyerlerle çevrilen 15 Temmuz Delikliçınar meydanı trafiğe kapatıldı. Lise Caddesi , İstiklal Caddesi ile Atatürk Caddesi araç trafiğine belli ara sokaklar hariç kapatıldı. Bu yollardan Delikliçınar yönüne araç geçmeyecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli’ye girişi sırasında ise EGS Kongre Merkezi’nden itibaren trafik akışı belli bir kısmı çalışacaktır. Yetkililer sürücülerin görevlilerin yönlendirmelerine dikkat  etmeleri istendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın saat 15:00’da yapacağı toplu açılış ve konuşma için güvenlik önlemleri çerçevesinde 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı ve belli caddeler  geçişlere kapatıldı.

Dün akşam saatlerinde  başlayan alandaki güvenlik önlemleri artırıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın saat 15:00’da yapacağı konuşma ve açılışlar için 15 Temmuz Delikliçınar Meydan’ına geçişler, belli bir saate kadar kapalı tutulacak.

Güvenlik tedbirleri çerçevesinde sivil geçişlere kapatılan alan içinde bomba ihtimaline karşı kontroller ve önlemler alındı. Güvenlik ekipleri alan çevresinde kontrolleri sürdürmeye devam ediyor.

Denizli'de Kapalı Olan Yollar

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı’ndan yapacağı konuşma ve toplu açılış için Büyükşehir Belediyesi’nin önünden itibaren  Liseye çıkılan yola protokol platformu kuruldu. Bayraklarla süslenen ve güvenlik önlemleri çerçevesinde bariyerlerle çevrilen 15 Temmuz Delikliçınar meydanı trafiğe kapatıldı.

Lise Caddesi , İstiklal Caddesi ile Atatürk Caddesi araç trafiğine belli ara sokaklar hariç kapatıldı. Bu yollardan Delikliçınar yönüne araç geçmeyecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli’ye girişi sırasında ise EGS Kongre Merkezi’nden itibaren trafik akışı belli bir kısmı çalışacaktır. Yetkililer sürücülerin görevlilerin yönlendirmelerine dikkat  etmeleri istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.