Denizli Acıpayam Büyük Artçı Depremler Devam Ediyor

DENİZLİ 20.03.2019 - 20:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Acıpayam Büyük Artçı Depremler Devam Ediyor

Denizli Acıpayam ilçesinde oluşan artçı sarsıntılar akşam saatlerinde tekrardan etkisini göstermeye başladı.     Denizli Acıpayam İlçesi'nde 200'ün üzerinde oluşan artçı depremler 10 dakika aralıklarla sarsıntılar devam ediyor. Deprem Denizli'nin merkezinde ve çevre ilçe ve köylerde hissedilir derecede meydana geldi.Depremin şiddeti ise AFAD verilerine göre 20.04 saatlerinde 4,1 şiddetinde olduğu gösteriliyor. Ardından gerçekleşen bir diğer deprem ise 20.42'de sıralarında 4.2 şiddetinde meydana geldi. Uyarılar gelmeye devam ederken halkın tedbirli bir şekilde davranmaları söylenildi.      

Denizli Acıpayam ilçesinde oluşan artçı sarsıntılar akşam saatlerinde tekrardan etkisini göstermeye başladı.

 

 

Denizli Acıpayam İlçesi'nde 200'ün üzerinde oluşan artçı depremler 10 dakika aralıklarla sarsıntılar devam ediyor. Deprem Denizli'nin merkezinde ve çevre ilçe ve köylerde hissedilir derecede meydana geldi.Depremin şiddeti ise AFAD verilerine göre 20.04 saatlerinde 4,1 şiddetinde olduğu gösteriliyor. Ardından gerçekleşen bir diğer deprem ise 20.42'de sıralarında 4.2 şiddetinde meydana geldi. Uyarılar gelmeye devam ederken halkın tedbirli bir şekilde davranmaları söylenildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.