Denizli Acıpayam'da Ev Yangını

DENİZLİ 29.01.2019 - 00:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Acıpayam'da Ev Yangını

Denizli'nin Acıpayam ilçesi'nde akşam saatlerinde çıkan yangında bir evde maddi hasar meydana geldi.     Denizli Acıpayam İlçesi, Pınarbaşı Mahallesi'nde 65 yaşındaki Cemil Ç.'ye ait evden dumanların yükseldiğini gören komşuları ve çevredekiler, durumu İtfaiye ekiplerine haber verdiler. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen itfaiye ekipleri kısa bir süre zarfında evdeki yangını kontrol altına aldılar. Meydana gelen olayda maddi hasar oluşurken her hangi bir can kaybı yaşanmadı. Olay yerine gelen Jandarma ekipleri ise itfaiye ile birlikte yangının çıkma sebebi hakkında soruşturma başlatıldı.    

Denizli'nin Acıpayam ilçesi'nde akşam saatlerinde çıkan yangında bir evde maddi hasar meydana geldi.

 

 

Denizli Acıpayam İlçesi, Pınarbaşı Mahallesi'nde 65 yaşındaki Cemil Ç.'ye ait evden dumanların yükseldiğini gören komşuları ve çevredekiler, durumu İtfaiye ekiplerine haber verdiler.

Kısa süre içerisinde olay yerine gelen itfaiye ekipleri kısa bir süre zarfında evdeki yangını kontrol altına aldılar. Meydana gelen olayda maddi hasar oluşurken her hangi bir can kaybı yaşanmadı. Olay yerine gelen Jandarma ekipleri ise itfaiye ile birlikte yangının çıkma sebebi hakkında soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.