Denizli Acıpayam İlçesi'nde Çadırlar Kuruluyor

DENİZLİ 20.03.2019 - 17:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Acıpayam İlçesi'nde Çadırlar Kuruluyor

Denizli'de meydana gelen depremde evlerine giremeyen vatandaşlar için çadır kurmak için harekete geçildi.   Denizli Acıpayam İlçesi'nde yaşanan artçı depremlerden dolayı evlerine giremeyen vatandaşlar için Kızılay, AKUT ve diğer kurumlar ilçe merkezinde ve köylerde evleri hasar görenler için çadırlar kurulmaya devam ediyor. Yaklaşık 240 adet çadırın gönderildiği ve  Kızılay Afet öncü ekiplerinin sahaya ulaştıklarını bildirildi. Ayrıca, Ege Bölge Afet Yönetim Müdürlüğünden 1 TIR içerisinde 20 Adet 16 m2 çadır, 2  adet gölgelik 50 m2, 1 Adet 63 m2 çadır, 250 adet Battaniye, 100 Adet yatak, 1 Işık kulesi, 1 Adet jeneratör, Denizli’ye hareket ettirilmiştir.  Yeterli gelmediği taktirde ek takviyelerin ve yardımların devam edileceği bildirildi.    

Denizli'de meydana gelen depremde evlerine giremeyen vatandaşlar için çadır kurmak için harekete geçildi.

 



Denizli Acıpayam İlçesi'nde yaşanan artçı depremlerden dolayı evlerine giremeyen vatandaşlar için Kızılay, AKUT ve diğer kurumlar ilçe merkezinde ve köylerde evleri hasar görenler için çadırlar kurulmaya devam ediyor. Yaklaşık 240 adet çadırın gönderildiği ve  Kızılay Afet öncü ekiplerinin sahaya ulaştıklarını bildirildi. Ayrıca, Ege Bölge Afet Yönetim Müdürlüğünden 1 TIR içerisinde 20 Adet 16 m2 çadır, 2  adet gölgelik 50 m2, 1 Adet 63 m2 çadır, 250 adet Battaniye, 100 Adet yatak, 1 Işık kulesi, 1 Adet jeneratör, Denizli’ye hareket ettirilmiştir.  Yeterli gelmediği taktirde ek takviyelerin ve yardımların devam edileceği bildirildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.