DENİZLİ AGD’DEN EĞİTİM BİR SEN’E ZİYARET

DİĞER 07.12.2018 - 11:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

DENİZLİ AGD’DEN EĞİTİM BİR SEN’E ZİYARET

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk, Yönetim Kurulundan oluşan bir heyetle Eğitim Bir Sen Denizli Şube Başkanı Feyzullah Öselmiş’i makamında ziyaret etti.   Ziyarette, AGD Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk, yaptıkları çalışmalar hakkında Eğitim Bir Sen Başkanı Feyzullah Öselmiş’e bilgi verdi. Bu ay içinde yapacak oldukları çalışmalardan bahsetti. Eğitim faaliyetlerinin sürdüğünü kaydeden Öztürk, “Ortaokul, lise, üniversite, çalışan gençlik tüm gençliğimizi milli değerlerimizle buluşturmanın derdindeyiz. İslam’ın iyi anlaşılabilmesi ve yaşanır hale gelmesi için Şehrimizde var gücümüzle çalışmalar yürütüyoruz. Bu ülkenin harcının İslam’la karılmış olduğunu, Ülkemiz gençliğine ve insanına en iyi örnek İslam Peygamberi Hz Muhammed Sallallahu Aleyhi ve Sellem olduğunu anlatıyoruz.  Gençlerimizin, Peygamber Efendimizi (S.A.V) yakından tanımasını ve O’nun ahlakı ile kuşanmasını amaçlıyoruz.” dedi.  Her yıl o kutlu Nebi’nin (s.a.v) hayatını örnek alan bir neslin yetişmesi için bu yılda tüm Liselerde Milli Eğitim Bakanlığının izniyle Siyer-i Nebi yarışması için çalışmalar yaptıklarını aktaran Öztürk, Eğitimcilerden destek istedi.   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eğitim Bir Sen Denizli Şube Başkanı Feyzullah Öselmiş, Peygamber Efendimizin izinde giden ve bu ülke için Milli ve yerli neslin yetiştirilmesi için çalışan Anadolu Gençlik derneğinin çalışmalarını her zaman takdirle karşıladıklarını belirterek desteğimiz sonsuzdur" dedi.   Ziyarette, AGD Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk, Eğitim Bir Sen Denizli Şube Başkanı Feyzullah Öselmiş’e Milli Gazetenin çıkarmış olduğu ülkemiz gençliğini hedef alan yıkıcı ve ifsat edici akımlara karşı uyarı vazifesi taşıyan Maaile dergisini ve MGV yayınlarından çıkan AGD Genel Başkanı Salih Turhan’ın“Tarihe düşülen notlar ” adlı kitabını hediye etti.         

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk, Yönetim Kurulundan oluşan bir heyetle Eğitim Bir Sen Denizli Şube Başkanı Feyzullah Öselmiş’i makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette, AGD Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk, yaptıkları çalışmalar hakkında Eğitim Bir Sen Başkanı Feyzullah Öselmiş’e bilgi verdi. Bu ay içinde yapacak oldukları çalışmalardan bahsetti. Eğitim faaliyetlerinin sürdüğünü kaydeden Öztürk, “Ortaokul, lise, üniversite, çalışan gençlik tüm gençliğimizi milli değerlerimizle buluşturmanın derdindeyiz. İslam’ın iyi anlaşılabilmesi ve yaşanır hale gelmesi için Şehrimizde var gücümüzle çalışmalar yürütüyoruz. Bu ülkenin harcının İslam’la karılmış olduğunu, Ülkemiz gençliğine ve insanına en iyi örnek İslam Peygamberi Hz Muhammed Sallallahu Aleyhi ve Sellem olduğunu anlatıyoruz.  Gençlerimizin, Peygamber Efendimizi (S.A.V) yakından tanımasını ve O’nun ahlakı ile kuşanmasını amaçlıyoruz.” dedi.  Her yıl o kutlu Nebi’nin (s.a.v) hayatını örnek alan bir neslin yetişmesi için bu yılda tüm Liselerde Milli Eğitim Bakanlığının izniyle Siyer-i Nebi yarışması için çalışmalar yaptıklarını aktaran Öztürk, Eğitimcilerden destek istedi.   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eğitim Bir Sen Denizli Şube Başkanı Feyzullah Öselmiş, Peygamber Efendimizin izinde giden ve bu ülke için Milli ve yerli neslin yetiştirilmesi için çalışan Anadolu Gençlik derneğinin çalışmalarını her zaman takdirle karşıladıklarını belirterek desteğimiz sonsuzdur" dedi.

 

Ziyarette, AGD Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk, Eğitim Bir Sen Denizli Şube Başkanı Feyzullah Öselmiş’e Milli Gazetenin çıkarmış olduğu ülkemiz gençliğini hedef alan yıkıcı ve ifsat edici akımlara karşı uyarı vazifesi taşıyan Maaile dergisini ve MGV yayınlarından çıkan AGD Genel Başkanı Salih Turhan’ın“Tarihe düşülen notlar ” adlı kitabını hediye etti.       

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.