Denizli AGD’den mazlumların sergisi

KÜLTÜR 20.08.2018 - 13:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli AGD’den mazlumların sergisi

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Kurban Bayramı öncesi Denizli’de Bayram yeri Meydanında mazlum coğrafyaları konu alan fotoğraf sergisi açtı. Sergi vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.   AGD Denizli Şubesinden yapılan açıklamada, derdimiz kendi dünyamız değil, derdimiz ümmetin dünyası diyerek mazlum coğrafyaları konu alan bir fotoğraf sergisi açtık. İslam coğrafyasındaki kardeşlerimize sahip çıkmanın ümmet şuurunun bir gereği olduğunu biliyoruz. Mazlum coğrafyalardaki zulmü halkımıza aktarmak ve Ümmet duyarlılığını artırmak adına ilimizde böyle bir çalışma gerçekleştirdik. Küfrün elinde kurban edilmekte olan Gazze’de, Filistin’de, Suriye’de, Irak’ta, Doğu Türkistan’da, Arakan’da, Myanmar’da dünyanın değişik yerlerinde kurtarılmayı bekleyen nice kardeşlerimiz var bizim. Bu bayramda bu kardeşlerimizi unutmayalım. Dualar edelim.     KURBAN BAYRAMI, İSLAM BİRLİĞİNİN VE ADİL BİR DÜNYANIN KURULMASINA VESİLE OLSUN   Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi olarak, tüm İslam aleminin ve Denizli'li kardeşlerimizin mübarek "KURBAN BAYRAMINI" tebrik eder, İslam aleminin birliğine, hakkın, adil olanın ve iyiliğin yeryüzünde hakimiyetine vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederiz.'' Herkes şunu bilsin ki; Mazlumların yüzlerinin güldüğü sevgi ve barışın hakim olduğu bir dünya mazlum ülkelerin ve halkların hak ve adalet ekseninde birlikteliğinden geçer. Bu yüzden Erbakan hocamızın kurmuş olduğu İslam Birliği D-8’ler aktif hale getirilmelidir. Çünkü Gazze bizim, Filistin bizim, Doğu Türkistan bizim, Çeçenistan bizim, Suriye bizim, Irak bizim, Arakan bizim, Azerbaycan bizim, Mora bizim, Afganistan bizim, Sbrenista bizim…     Demokrasi adı altında girdikleri Müslüman coğrafyaları sömüren zulümden, kandan ve gözyaşından beslenen Ülkemize de ekonomik tehtidler savuran Siyonist İsrail ve ABD’ye karşı kullanmamız gereken en büyük silah Türkiye ve millet olarak onların mallarını Tüketmeme silahı olmalıdır.                                        

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Kurban Bayramı öncesi Denizli’de Bayram yeri Meydanında mazlum coğrafyaları konu alan fotoğraf sergisi açtı. Sergi vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

 

AGD Denizli Şubesinden yapılan açıklamada, derdimiz kendi dünyamız değil, derdimiz ümmetin dünyası diyerek mazlum coğrafyaları konu alan bir fotoğraf sergisi açtık. İslam coğrafyasındaki kardeşlerimize sahip çıkmanın ümmet şuurunun bir gereği olduğunu biliyoruz. Mazlum coğrafyalardaki zulmü halkımıza aktarmak ve Ümmet duyarlılığını artırmak adına ilimizde böyle bir çalışma gerçekleştirdik. Küfrün elinde kurban edilmekte olan Gazze’de, Filistin’de, Suriye’de, Irak’ta, Doğu Türkistan’da, Arakan’da, Myanmar’da dünyanın değişik yerlerinde kurtarılmayı bekleyen nice kardeşlerimiz var bizim. Bu bayramda bu kardeşlerimizi unutmayalım. Dualar edelim.

 

 

KURBAN BAYRAMI, İSLAM BİRLİĞİNİN VE ADİL BİR DÜNYANIN KURULMASINA VESİLE OLSUN

 

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi olarak, tüm İslam aleminin ve Denizli'li kardeşlerimizin mübarek "KURBAN BAYRAMINI" tebrik eder, İslam aleminin birliğine, hakkın, adil olanın ve iyiliğin yeryüzünde hakimiyetine vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederiz.'' Herkes şunu bilsin ki; Mazlumların yüzlerinin güldüğü sevgi ve barışın hakim olduğu bir dünya mazlum ülkelerin ve halkların hak ve adalet ekseninde birlikteliğinden geçer. Bu yüzden Erbakan hocamızın kurmuş olduğu İslam Birliği D-8’ler aktif hale getirilmelidir. Çünkü Gazze bizim, Filistin bizim, Doğu Türkistan bizim, Çeçenistan bizim, Suriye bizim, Irak bizim, Arakan bizim, Azerbaycan bizim, Mora bizim, Afganistan bizim, Sbrenista bizim…

 

 

Demokrasi adı altında girdikleri Müslüman coğrafyaları sömüren zulümden, kandan ve gözyaşından beslenen Ülkemize de ekonomik tehtidler savuran Siyonist İsrail ve ABD’ye karşı kullanmamız gereken en büyük silah Türkiye ve millet olarak onların mallarını Tüketmeme silahı olmalıdır.

 

 

 

 

 

 

                           

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.