Denizli Ak Parti ve CHP teşkilatlarından İstanbul adaylarına destek

SİYASET 20.06.2019 - 11:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Ak Parti ve CHP teşkilatlarından İstanbul adaylarına destek

Denizli AK Parti ve CHP il teşkilatları Pazar günü yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için İstanbul’da oy kullanacak olan Denizlili seçmenlerinin ulaşımını sağlayarak adaylara desteklerini sürdürüyor.   23 Haziran’da yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde favori isimler AK Parti Adayı Binali Yıldırım ve CHP Adayı Ekrem İmamoğlu’na Denizli İl Teşkilatlarından destek veriliyor. İstanbul’da yaklaşık 28 bin Denizlili seçmenin bulunduğu, tatil veya başka nedenlerden dolayı İstanbul dışında olan seçmenlerin ulaşımını sağlamak için kolları sıvayan her iki parti teşkilatı çalışmalarına devam ediyor.   CHP Denizli İl Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Ekrem İmamoğlun’a destek çalışmaları kapsamında parti il örgütü olarak yaklaşık 400 kişinin İstanbul seçimlerinde oy kullanmaları için ulaşım masraflarını karşıladıklarını duyurdu. Bu arada CHP Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı bu sabah uçakla İstanbul’a destek için gitti.   AK Parti cephesi günler öncesinden Başkan Necip Filiz, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bazı İlçe Başkanları ve İl Yönetim Kurulu üyeleri İstanbul’a giderek seçimlere destek vermek için çalışmalarını devam ettiriyor. AK Parti Denizli İl Başkanlığı, adayları Binali Yıldırım’a destek çalışmaları kapsamında edindiğimiz bilgiye göre, İstanbul seçimlerinde oy kullanmaları için ulaşım masraflarını karşıladıkları kişi sayısı bilgisini belirtmezken, bunun yanı sıra partili bir çok üyenin ise kendi imkanları ile oy kullanmak için gittikleri ifade edildi.

Denizli AK Parti ve CHP il teşkilatları Pazar günü yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için İstanbul’da oy kullanacak olan Denizlili seçmenlerinin ulaşımını sağlayarak adaylara desteklerini sürdürüyor.

 

23 Haziran’da yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde favori isimler AK Parti Adayı Binali Yıldırım ve CHP Adayı Ekrem İmamoğlu’na Denizli İl Teşkilatlarından destek veriliyor. İstanbul’da yaklaşık 28 bin Denizlili seçmenin bulunduğu, tatil veya başka nedenlerden dolayı İstanbul dışında olan seçmenlerin ulaşımını sağlamak için kolları sıvayan her iki parti teşkilatı çalışmalarına devam ediyor.

 

CHP Denizli İl Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Ekrem İmamoğlun’a destek çalışmaları kapsamında parti il örgütü olarak yaklaşık 400 kişinin İstanbul seçimlerinde oy kullanmaları için ulaşım masraflarını karşıladıklarını duyurdu. Bu arada CHP Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı bu sabah uçakla İstanbul’a destek için gitti.

 

AK Parti cephesi günler öncesinden Başkan Necip Filiz, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bazı İlçe Başkanları ve İl Yönetim Kurulu üyeleri İstanbul’a giderek seçimlere destek vermek için çalışmalarını devam ettiriyor. AK Parti Denizli İl Başkanlığı, adayları Binali Yıldırım’a destek çalışmaları kapsamında edindiğimiz bilgiye göre, İstanbul seçimlerinde oy kullanmaları için ulaşım masraflarını karşıladıkları kişi sayısı bilgisini belirtmezken, bunun yanı sıra partili bir çok üyenin ise kendi imkanları ile oy kullanmak için gittikleri ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.