Denizli Anadolu Gençlik Derneği Yaz etkinlikleri kayıtları başladı

DENİZLİ 19.06.2019 - 16:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Anadolu Gençlik Derneği Yaz etkinlikleri kayıtları başladı

Denizli Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Şubesi Ortaokul Komisyonu tarafından 24 Haziran- 26 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ‘Yaz Etkinlikleri 2019’ programına kayıtlar başladı.    Kayıtların başlamasıyla birlikte Denizli’nin en işlek caddesi üzerinde bulunan Candoğan parkı önünde Yaz etkinlikleri tanıtım standı açılarak çalışma yürütüldü. Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Denizli Şubesi Ortaokul Komisyonunun  organize ettiği ‘Yaz Etkinlikleri 2019’ programı 24 Haziran- 26 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.    Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Ortaokullar Komisyonu Başkanı Mehmet Cemal Dağdaş, konuyla ilgili açıklamada bulundu. Başkan  Dağdaş, etkinlikler kapsamında Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma, ezan okuma, siyer, Peygamberler tarihi, temel dini bilgiler, İslam coğrafyası, Teknoloji ve tasarım,  tiyatro ve sinemanın yanı sıra, yüzme, gezi, piknik, ata binme ve yarışmaların olacağı sosyal ve kültürel faaliyetlerin de gerçekleştirileceğini söyledi. Başkan Dağdaş, “Öğrencilerimiz etkinliklerle hem tatil yapacaklar hem de Kur’an-ı Kerim ve temel dini eğitimler alacaklar.    Amacımız ve gayemiz dinine, vatanına ve milletine bağlı hayırlı nesiller yetiştirmektir. Çocukların yaz aylarını dolu dolu geçirmesini, İman, ahlak ve milli şuur ile donanmasını isteyen tüm anne babalar AGD merkez şubesi aracılığı ve irtibat numaralarından bizimle iletişime geçebilirler. Kayıt yaptırmak için erkek öğrenciler 0554 506 96 20, kız öğrenciler için 0532 742 56 19 nolu telefonlardan bilgi alabilirler. Kayıtlar, 24 Haziran’a kadar alınacak” dedi.   

Denizli Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Şubesi Ortaokul Komisyonu tarafından 24 Haziran- 26 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ‘Yaz Etkinlikleri 2019’ programına kayıtlar başladı.

 

 Kayıtların başlamasıyla birlikte Denizli’nin en işlek caddesi üzerinde bulunan Candoğan parkı önünde Yaz etkinlikleri tanıtım standı açılarak çalışma yürütüldü. Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Denizli Şubesi Ortaokul Komisyonunun  organize ettiği ‘Yaz Etkinlikleri 2019’ programı 24 Haziran- 26 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

 

 Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Ortaokullar Komisyonu Başkanı Mehmet Cemal Dağdaş, konuyla ilgili açıklamada bulundu. Başkan  Dağdaş, etkinlikler kapsamında Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma, ezan okuma, siyer, Peygamberler tarihi, temel dini bilgiler, İslam coğrafyası, Teknoloji ve tasarım,  tiyatro ve sinemanın yanı sıra, yüzme, gezi, piknik, ata binme ve yarışmaların olacağı sosyal ve kültürel faaliyetlerin de gerçekleştirileceğini söyledi. Başkan Dağdaş, “Öğrencilerimiz etkinliklerle hem tatil yapacaklar hem de Kur’an-ı Kerim ve temel dini eğitimler alacaklar.

 

 Amacımız ve gayemiz dinine, vatanına ve milletine bağlı hayırlı nesiller yetiştirmektir. Çocukların yaz aylarını dolu dolu geçirmesini, İman, ahlak ve milli şuur ile donanmasını isteyen tüm anne babalar AGD merkez şubesi aracılığı ve irtibat numaralarından bizimle iletişime geçebilirler. Kayıt yaptırmak için erkek öğrenciler 0554 506 96 20, kız öğrenciler için 0532 742 56 19 nolu telefonlardan bilgi alabilirler. Kayıtlar, 24 Haziran’a kadar alınacak” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.