Denizli Antalya Karayolunda Heyelan Meydana Geldi

ASAYİŞ 10.03.2017 - 16:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Antalya Karayolunda Heyelan Meydana Geldi

Denizli Antalya Karayolu üzerinde meydana gelen toprak kayması trafik ekipleri ve karayolları ekiplerince çalışmalar sürdürüyor.

Denizli - Antalya Karayolu Cankurtan Mevkiinde meydana gelen olay sürücüleri korkuttu ve tek şeritten ilerlemeye başladı.   Edinilen bilgiye göre saat 15.30 sıralarında gerçekleşen kayma sonucunda yolun 2 şeridini kapatarak sürücelere zor anlar yarattı.Trafik polislerine ve karayollarına haber veren vatandaşlar ekiplerin gelmesiyle birlikte yol temizlenmeye başlandı.Trafik ekipleri ise yolun akışını tekrar eski haline getirdi. Karayolları ekiplerince yoldaki tehlike geçesiye kadar trafik ara ara yoğun olacaktır. Çalışmaların devam etmesiyle birlikte sürücülerinde dikkatli olması duyuruldu.  
Denizli Antalya Karayolu üzerinde meydana gelen toprak kayması trafik ekipleri ve karayolları ekiplerince çalışmalar sürdürüyor.

Denizli - Antalya Karayolu Cankurtan Mevkiinde meydana gelen olay sürücüleri korkuttu ve tek şeritten ilerlemeye başladı.

 

Edinilen bilgiye göre saat 15.30 sıralarında gerçekleşen kayma sonucunda yolun 2 şeridini kapatarak sürücelere zor anlar yarattı.Trafik polislerine ve karayollarına haber veren vatandaşlar ekiplerin gelmesiyle birlikte yol temizlenmeye başlandı.Trafik ekipleri ise yolun akışını tekrar eski haline getirdi.

Karayolları ekiplerince yoldaki tehlike geçesiye kadar trafik ara ara yoğun olacaktır.

Çalışmaların devam etmesiyle birlikte sürücülerinde dikkatli olması duyuruldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.