Denizli ASKF’den Başkan Zolan’a Ziyaret

SPOR 27.06.2020 - 07:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli ASKF’den Başkan Zolan’a Ziyaret

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen ve beraberindeki heyet Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a ziyarette bulundu. Başkan Zolan, her zaman amatörlerin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.   Denizli’deki amatör kulüplerin her zaman yanında olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu kez makamında Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen ve beraberindeki heyeti ağırladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında gerçekleşen ziyarete; Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen ile birlikte, Ünal Coşkun, Çağatay Bostancı, Ahmet Aytekin, Mesut Bacıkoğlu ve Kenan Şenel, Mehmet Kabakçı, Ayhan Özel, Ahmet Soyel katıldı. Denizli ASKF Başkanı Ceşen, amatör spor kulüplerimizin sorun ve sıkıntılarını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a ileterek bugüne kadar verdiği destek için teşekkür etti.     AMATÖRLERİN YANINDAYIZ   Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, her zaman amatör sporun yanında olduklarını belirterek, “Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile birlikte güçlü ve güzel işler başarıldı. Amatörler için yatırım ve yardımlarımız devam edecek. Gençlerimize ve amatör spora gönül veren kulüplerimize her zaman destek olmaya devam edeceğiz” dedi.  

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen ve beraberindeki heyet Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a ziyarette bulundu. Başkan Zolan, her zaman amatörlerin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

 

Denizli’deki amatör kulüplerin her zaman yanında olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu kez makamında Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen ve beraberindeki heyeti ağırladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında gerçekleşen ziyarete; Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen ile birlikte, Ünal Coşkun, Çağatay Bostancı, Ahmet Aytekin, Mesut Bacıkoğlu ve Kenan Şenel, Mehmet Kabakçı, Ayhan Özel, Ahmet Soyel katıldı. Denizli ASKF Başkanı Ceşen, amatör spor kulüplerimizin sorun ve sıkıntılarını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a ileterek bugüne kadar verdiği destek için teşekkür etti.

 

 

AMATÖRLERİN YANINDAYIZ

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, her zaman amatör sporun yanında olduklarını belirterek, “Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile birlikte güçlü ve güzel işler başarıldı. Amatörler için yatırım ve yardımlarımız devam edecek. Gençlerimize ve amatör spora gönül veren kulüplerimize her zaman destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.