Denizli-Aydın Otoyolu Projesinin ihalesi 21 Haziran'da

DENİZLİ 20.02.2018 - 15:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli-Aydın Otoyolu Projesinin ihalesi 21 Haziran'da

İhale aşamasına gelen Denizli Aydın otoyol projesi için Ulaştırma Bakanı ile bir araya gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci proje detayları hakkında istişare toplantısı gerçekleştirdi. Ziyarette AK Partili Denizli ve Aydın milletvekilleri hazır bulundu.    Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan'ı;  Denizli ve Aydın milletvekilleri ile ziyaret eden Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli -Aydın Otoyolu hakkında istişarelerde bulundu.   Ziyarette Denizli Aydın Otoyolu güzergahları ve projenin detayları konuşulurken Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, projenin ihale aşamasına geldiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Ziyarete AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan ile Aydın AK Parti Milletvekilleri Mustafa Savaş, Mehmet Erdem ve Abdurrahman Öz'de katıldı.     Aydın-Denizli Otoyolu, mevcut Aydın Çevre Yolu Otoyol Ayrım Kavşağından başlayarak, Kuyucak İlçesi’nin güneyinden, D320 Devlet Yolunun kuzeyinden devam ederek Denizli’ye ulaşmaktadır.  Projenin toplam uzunluğu 139,68 km olup ana gövde(2x3 şeritli) ve 13,79 km bağlantı yolları (2x2 şeritli) olmak üzere toplam 153,47 km uzunluğundadır. ÇED olumlu raporu alınan yol, ihale aşamasındadır.  Resmi Gazete'de ilanı yarın yayınlanacak ve yap-işlet-devret modeliyle yapılacak otoyolun ihalesinin, kapalı teklif alma usulü ile 21 Haziran’da gerçekleştirileceği öğrenildi.  

İhale aşamasına gelen Denizli Aydın otoyol projesi için Ulaştırma Bakanı ile bir araya gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci proje detayları hakkında istişare toplantısı gerçekleştirdi. Ziyarette AK Partili Denizli ve Aydın milletvekilleri hazır bulundu. 

 

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan'ı;  Denizli ve Aydın milletvekilleri ile ziyaret eden Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli -Aydın Otoyolu hakkında istişarelerde bulundu.

 

Ziyarette Denizli Aydın Otoyolu güzergahları ve projenin detayları konuşulurken Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, projenin ihale aşamasına geldiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Ziyarete AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan ile Aydın AK Parti Milletvekilleri Mustafa Savaş, Mehmet Erdem ve Abdurrahman Öz'de katıldı.

 

 

Aydın-Denizli Otoyolu, mevcut Aydın Çevre Yolu Otoyol Ayrım Kavşağından başlayarak, Kuyucak İlçesi’nin güneyinden, D320 Devlet Yolunun kuzeyinden devam ederek Denizli’ye ulaşmaktadır.  Projenin toplam uzunluğu 139,68 km olup ana gövde(2x3 şeritli) ve 13,79 km bağlantı yolları (2x2 şeritli) olmak üzere toplam 153,47 km uzunluğundadır. ÇED olumlu raporu alınan yol, ihale aşamasındadır.  Resmi Gazete'de ilanı yarın yayınlanacak ve yap-işlet-devret modeliyle yapılacak otoyolun ihalesinin, kapalı teklif alma usulü ile 21 Haziran’da gerçekleştirileceği öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.