Denizli Basket Kaldığı Yerden Devam

SPOR 13.09.2019 - 12:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Basket Kaldığı Yerden Devam

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket takımı, Manisa’da oynadığı ilk hazırlık maçında Akhisar Basket karşısında sahadan 84-80 galip ayrıldı.   Yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket takımında hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Manisa’da yeni sezon öncesi oynadığı ilk hazırlık karşılaşmasında Akhisar Basket ile karşılasan Denizli Basket sahadan galibiyetle ayrıldı. Maçın başından sonuna kadar rakibine oranla üstün görünen Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, sahadan rahat bir galibiyet alarak ayrıldı.   Maçın en skorel ismi ise 25 sayı ile Deniz Can oldu. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı, hazırlık dönemini en iyi şekilde değerlendirdiklerini söyledi. Ateşdağlı, “Sezona en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Lig öncesi bol bol hazırlık maçları oynayarak kendimizi test ediyoruz. Hazırlık maçları hiçbir zaman ölçü kabul edilemez” dedi. Ateşdağlı, “Bu sezon iddialı söylemimiz yok. Şampiyon oluruz diye bir şeyde söylemek istemiyorum. Bu işler için henüz çok erken. Bizim amacımız ligi ilk 4 içinde bitirebilmek. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket takımı her zaman iddialı olmuştur, olmaya da devam edecek” diye konuştu.   Öte yandan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket takımı 19-21 Eylül tarihleri arasında ise Denizli’de 3’lü bir turnuvaya ev sahipliği yapacak. Hotel Angel’s Park tarafında düzenlenecek olan takımımız; Petkim, Konyaspor ve Lokman Hekim Fethiye Belediye ile karşı karşıya gelecek.    

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket takımı, Manisa’da oynadığı ilk hazırlık maçında Akhisar Basket karşısında sahadan 84-80 galip ayrıldı.

 

Yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket takımında hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Manisa’da yeni sezon öncesi oynadığı ilk hazırlık karşılaşmasında Akhisar Basket ile karşılasan Denizli Basket sahadan galibiyetle ayrıldı. Maçın başından sonuna kadar rakibine oranla üstün görünen Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, sahadan rahat bir galibiyet alarak ayrıldı.

 

Maçın en skorel ismi ise 25 sayı ile Deniz Can oldu. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı, hazırlık dönemini en iyi şekilde değerlendirdiklerini söyledi. Ateşdağlı, “Sezona en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Lig öncesi bol bol hazırlık maçları oynayarak kendimizi test ediyoruz. Hazırlık maçları hiçbir zaman ölçü kabul edilemez” dedi. Ateşdağlı, “Bu sezon iddialı söylemimiz yok. Şampiyon oluruz diye bir şeyde söylemek istemiyorum. Bu işler için henüz çok erken. Bizim amacımız ligi ilk 4 içinde bitirebilmek. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket takımı her zaman iddialı olmuştur, olmaya da devam edecek” diye konuştu.

 

Öte yandan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket takımı 19-21 Eylül tarihleri arasında ise Denizli’de 3’lü bir turnuvaya ev sahipliği yapacak. Hotel Angel’s Park tarafında düzenlenecek olan takımımız; Petkim, Konyaspor ve Lokman Hekim Fethiye Belediye ile karşı karşıya gelecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.