Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin yeni otobüsleri hizmete girdi...

YAŞAM 01.11.2018 - 15:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin yeni otobüsleri hizmete girdi...

Denizli Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araçlarına bir süre önce 80 otobüs ilave etti. Renkleri yeşil-siyah olan toplu taşıma araçları bugün tarihiyle Denizlili vatandaşlara bazı hatlarda hizmet vermeye başladı.   Denizli’de taşıt yoğunluğunun artması nedeni ile vatandaşların toplu taşıma araçlarına yönelmesi ve eğitim-öğretim nedeniyle yetersiz kalan 150 otobüse ilave olarak 80 otobüs daha ilave edildi.                           Bu talebin artması ile beraber Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi ulaşımında kullanması için vatandaşlara daha konforlu ve erişebilir ulaşım hizmeti sağlayabilmek adına 80 adet daha yolcu otobüsü satın aldığı ifade edilmiş, Ekim ayı sonunda veya Kasım ayı başlarında vatandaşların hizmetine sunulacağı duyurulmuştu.     Yeni otobüsler  01/11/2018 bugün tarihiyle Denizli’de yeşil-siyah renkleriyle boy göstermeye başladı.Yeşil-siyah otobüsler şehir merkezinde bulunan ama ulaşımı zor olan mahallelere hizmet vermeye başladı.    Bir süre sonra yeni açılacak hatlarda da kullanılacak otobüslerin kasım ayının içinde tümünün devreye girmesi bekleniyor.  

Denizli Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araçlarına bir süre önce 80 otobüs ilave etti. Renkleri yeşil-siyah olan toplu taşıma araçları bugün tarihiyle Denizlili vatandaşlara bazı hatlarda hizmet vermeye başladı.

 

 

Bu talebin artması ile beraber Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi ulaşımında kullanması için vatandaşlara daha konforlu ve erişebilir ulaşım hizmeti sağlayabilmek adına 80 adet daha yolcu otobüsü satın aldığı ifade edilmiş, Ekim ayı sonunda veya Kasım ayı başlarında vatandaşların hizmetine sunulacağı duyurulmuştu.

 

 

Yeni otobüsler  01/11/2018 bugün tarihiyle Denizli’de yeşil-siyah renkleriyle boy göstermeye başladı.Yeşil-siyah otobüsler şehir merkezinde bulunan ama ulaşımı zor olan mahallelere hizmet vermeye başladı. 

 

Bir süre sonra yeni açılacak hatlarda da kullanılacak otobüslerin kasım ayının içinde tümünün devreye girmesi bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.