Denizli Büyükşehir Masa Tenisinde Şampiyon oldu

SPOR 29.04.2019 - 16:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Büyükşehir Masa Tenisinde Şampiyon oldu

Masa Tenisinde kuruluşlar il birinciliği yarışmaları sona erdi. Erkeklerde ve kadınlarda kupaya uzanan takım Denizli Büyükşehir Belediyesi oldu.     Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda Masa Tenisi İl Temsilciliği koordinesinde gerçekleşen Kuruluşlar İl Birinciliği yarışmaları 27-28 Nisan tarihlerinde Organize Sanayi Bölgesi Spor Salonu’nda yapıldı. Erkeklerde ve kadınlarda toplam 16 takımın yarıştığı turnuva birbirinden çekişmeli ve heyecanlı maçlara sahne oldu. Denizli Büyükşehir Belediyesi takımının şampiyonluğu ile tamamlanan turnuva sonunda gerçekleşen ödül töreninde dereceye giren sporcular kupa ve madalyalarını aldı.     İŞTE DERECEYE GİRENLER ERKEKLER 1 DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2 PAMUKALE BELEDİYESİ 3 MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI KADINLAR 1 DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2 PAÜ SAĞLIK ARŞ. VE UYG. MERKEZİ 3 SEYRAN GIDA

Masa Tenisinde kuruluşlar il birinciliği yarışmaları sona erdi. Erkeklerde ve kadınlarda kupaya uzanan takım Denizli Büyükşehir Belediyesi oldu.

 

 

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda Masa Tenisi İl Temsilciliği koordinesinde gerçekleşen Kuruluşlar İl Birinciliği yarışmaları 27-28 Nisan tarihlerinde Organize Sanayi Bölgesi Spor Salonu’nda yapıldı. Erkeklerde ve kadınlarda toplam 16 takımın yarıştığı turnuva birbirinden çekişmeli ve heyecanlı maçlara sahne oldu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi takımının şampiyonluğu ile tamamlanan turnuva sonunda gerçekleşen ödül töreninde dereceye giren sporcular kupa ve madalyalarını aldı.

 

 

İŞTE DERECEYE GİRENLER

ERKEKLER

1

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

2

PAMUKALE BELEDİYESİ

3

MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI

KADINLAR

1

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

2

PAÜ SAĞLIK ARŞ. VE UYG. MERKEZİ

3

SEYRAN GIDA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.