Denizli Çameli'nde Engelli Hayatlar Engelsiz oldu

EĞİTİM 03.04.2017 - 18:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Çameli'nde Engelli Hayatlar Engelsiz oldu

Çameli Belediyesinden Engellilere Akülü Tekerlekli Sandalye kullanan bireylerin ihtiyaçlarını sağlamak ve Akülü sandelye'sinin teknik malzeme ve aküsü biten engelli vatandaşlara Akü hediye edildi.

Akülü Sandelye Teknik Malzemesi törenine Çameli Kaymakamı Onur Özaydın,Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ,Çameli Cumhuriyet Savcısı Taner Gül,Çameli Milli İlçe Eğitim Müdürü Murat Uzun,Çameli Müftüsü Bayram Danacı,Çameli Belediyesi Meclis Üyesi Fethi Uğur,Çameli,Çameli Kent Konseyi Üyeleri ,İmamlar Muhtarı Ramazan Ongun, Cumaalanı Mahallesi Muhtarı Mustafa İvgin katıldı     HERKES ENGELLİ ADAYIDIR Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Hükümetimizin ve toplumumuzun engellilere göstermiş olduğu bu gün ki ilgisine baktığımızda şartların gözle görecek kadar değiştiğini ve engelli arkadaşlarımıza olan duyarlılığın ortaya çıktığını görmekteyiz. Engellilerimiz, görmemiz gereken yok sayılamayacak bir gerçeğimizdir. Onların her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Sonuç olarak engelli arkadaşlarımız bizim insanımız, dolayısı ile Çameli Belediyesi ve şahsım adına Çameli Kent Konseyi Sağlık Grubumuza ve engelli arkadaşlarımızın yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz.Engelli vatandaşlarımız için her türlü kolaylığı sağlayacağız Tekerlekli sandelye ile ulaşımı daha kolay olsun diye bulundukları ve yerleşim alanına kilitli parke döşeyip daha rahat akülü sandelye araçlarını kullanmalarını diliyoruz.       Çameli Kent Konseyi Sağlık Grubu Başkanı Ali Sağ “Ülkemizin birçok yerinde engelli vatandaşlarımız artık unutulmuyor. Onların yaşamlarını kolaylaştıran çeşitli faaliyetler yürütülüyor.Bu Kapsamda Çameli Belediyesi Kent Konseyi olarak bugüne kadar 400 hastadan 205 kişiye ziyaret gerçekleştirdik 10 kişiye havalı yatak 10 kişiye tekerlekli sandelye,5 kişiye karyola ,10 kişiye hasta bezi, 2kişiye soba 205 kişiden 50 kişi için Hastaneden rapor alındı 100 kişi ise belediye'ye yönlendirildi.   Çameli Belediyesi’nin bu konuda bir adım önde olduğunu görmek bizleri onurlandırıyor. Engellilerin engelsiz bir hayat sürmesi için mücadele veren Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum.”   TEŞEKKÜR ETTİLER Hediye edilen tekerlekli sandalye aküsünden oldukça memnun kalan engelli vatandaşlar, kolay bir hayatlarının olmadığını söylediler. “Zor hayatımızı belediyemizin projeleri kolaylaştırıyor” diyen engelliler, kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan Başkan Arslan'a teşekkür ettiler.
Çameli Belediyesinden Engellilere Akülü Tekerlekli Sandalye kullanan bireylerin ihtiyaçlarını sağlamak ve Akülü sandelye'sinin teknik malzeme ve aküsü biten engelli vatandaşlara Akü hediye edildi.

Akülü Sandelye Teknik Malzemesi törenine Çameli Kaymakamı Onur Özaydın,Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ,Çameli Cumhuriyet Savcısı Taner Gül,Çameli Milli İlçe Eğitim Müdürü Murat Uzun,Çameli Müftüsü Bayram Danacı,Çameli Belediyesi Meclis Üyesi Fethi Uğur,Çameli,Çameli Kent Konseyi Üyeleri ,İmamlar Muhtarı Ramazan Ongun, Cumaalanı Mahallesi Muhtarı Mustafa İvgin katıldı

 

 

HERKES ENGELLİ ADAYIDIR

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Hükümetimizin ve toplumumuzun engellilere göstermiş olduğu bu gün ki ilgisine baktığımızda şartların gözle görecek kadar değiştiğini ve engelli arkadaşlarımıza olan duyarlılığın ortaya çıktığını görmekteyiz. Engellilerimiz, görmemiz gereken yok sayılamayacak bir gerçeğimizdir. Onların her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Sonuç olarak engelli arkadaşlarımız bizim insanımız, dolayısı ile Çameli Belediyesi ve şahsım adına Çameli Kent Konseyi Sağlık Grubumuza ve engelli arkadaşlarımızın yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz.Engelli vatandaşlarımız için her türlü kolaylığı sağlayacağız Tekerlekli sandelye ile ulaşımı daha kolay olsun diye bulundukları ve yerleşim alanına kilitli parke döşeyip daha rahat akülü sandelye araçlarını kullanmalarını diliyoruz.

 

 

 

Çameli Kent Konseyi Sağlık Grubu Başkanı Ali Sağ “Ülkemizin birçok yerinde engelli vatandaşlarımız artık unutulmuyor. Onların yaşamlarını kolaylaştıran çeşitli faaliyetler yürütülüyor.Bu Kapsamda Çameli Belediyesi Kent Konseyi olarak bugüne kadar 400 hastadan 205 kişiye ziyaret gerçekleştirdik 10 kişiye havalı yatak 10 kişiye tekerlekli sandelye,5 kişiye karyola ,10 kişiye hasta bezi, 2kişiye soba 205 kişiden 50 kişi için Hastaneden rapor alındı 100 kişi ise belediye'ye yönlendirildi.

 

Çameli Belediyesi’nin bu konuda bir adım önde olduğunu görmek bizleri onurlandırıyor. Engellilerin engelsiz bir hayat sürmesi için mücadele veren Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum.”

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

Hediye edilen tekerlekli sandalye aküsünden oldukça memnun kalan engelli vatandaşlar, kolay bir hayatlarının olmadığını söylediler. “Zor hayatımızı belediyemizin projeleri kolaylaştırıyor” diyen engelliler, kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan Başkan Arslan'a teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.