Denizli'de 1 günde 2 intihar haberi ile sarsıldı

ASAYİŞ 10.06.2019 - 19:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de 1 günde 2 intihar haberi ile sarsıldı

Denizli'nin Tavas ve Çivril ilçesinde 2 ayrı intihar olayı meydana geldi.   Olay, Tavas ilçesi'nin Balkıca mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, 17 yaşındaki M.Ö. kendisini samanlık alan olarak kullanılan noktada henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı ip ile kendini asarak yaşamına son verdi.İhbar üzerine olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık ekipleri,Jandarma ve olay yeri inceleme ekipleri gönderildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından M.Ö.'nün cansız bedeni adli tıp morguna kaldırıldı.   BİR ACI HABERDE ÇİVRİL İLÇESİNDEN Tavas İlçesi'nde yaşanan intihar vakasının ardından ise diğer acı haber Çivril ilçesinden geldi.   Olay,Çivril İlçesinin Kıralan Mahallesinde meydana geldi. 20 yaşındaki Ramazan K. isimli genç sebebi belirlenemeyen nedenden dolayı ailesi ile yaşadığı evde kendini, kablo ile asarak yaşamına son verdi.İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Jandarma ve 112 Acil Sağlık ekiplerinin 20 yaşındaki gencin hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri ile birlikte savcının incelemesinin ardından Ramazan K.'nın cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.   Ailesine teslim edilen genç, Kıralan Mahallesi'nde kılınan Cenaze Namazının ardından defnedildi.   Olaylarla ilgili güvenlik birimleri soruşturma başlattı.

Denizli'nin Tavas ve Çivril ilçesinde 2 ayrı intihar olayı meydana geldi.

 

Olay, Tavas ilçesi'nin Balkıca mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, 17 yaşındaki M.Ö. kendisini samanlık alan olarak kullanılan noktada henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı ip ile kendini asarak yaşamına son verdi.İhbar üzerine olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık ekipleri,Jandarma ve olay yeri inceleme ekipleri gönderildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından M.Ö.'nün cansız bedeni adli tıp morguna kaldırıldı.

 

BİR ACI HABERDE ÇİVRİL İLÇESİNDEN

Tavas İlçesi'nde yaşanan intihar vakasının ardından ise diğer acı haber Çivril ilçesinden geldi.

 

Olay,Çivril İlçesinin Kıralan Mahallesinde meydana geldi. 20 yaşındaki Ramazan K. isimli genç sebebi belirlenemeyen nedenden dolayı ailesi ile yaşadığı evde kendini, kablo ile asarak yaşamına son verdi.İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Jandarma ve 112 Acil Sağlık ekiplerinin 20 yaşındaki gencin hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri ile birlikte savcının incelemesinin ardından Ramazan K.'nın cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

 

Ailesine teslim edilen genç, Kıralan Mahallesi'nde kılınan Cenaze Namazının ardından defnedildi.

 

Olaylarla ilgili güvenlik birimleri soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.