Denizli’de 1.5 Asırlık Ağaç Mezarların Üzerine Devrildi

DENİZLİ 03.02.2020 - 12:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de 1.5 Asırlık Ağaç Mezarların Üzerine Devrildi

Denizli’nin Çameli ilçesinde bir mezarlıkta 1.5 asırlık yaşlı çam ağacı, mezarların üzerine yıkılıp zarar verdi. Gece yıkılması ise olası bir faciayı önledi.   Köylülerin ''Koca Çam'' dediği 150 yıllık olduğu tahmin edilen ve kendi ağırlığı ile yıkılan çam ağacı kaldırılmayı bekliyor. Çameli ilçesi Akpınar Mahallesi’nde bulunan Boyalı Mezarlığında beş altı mezar üzerine kıble yönünde yıkılan çam ağacının, mezarların etrafındaki duvara ve mezar taşlarına da zarar verdiği gözlendi.   Dün gece yıkılan ve mezarlara zarar veren asırlık ağaç, kaldırılmayı bekliyor. Mahalle halkı devrilen ağacı kendi imkanlarıyla kaldırmanın mümkün olmadığını belirtti.      

Denizli’nin Çameli ilçesinde bir mezarlıkta 1.5 asırlık yaşlı çam ağacı, mezarların üzerine yıkılıp zarar verdi. Gece yıkılması ise olası bir faciayı önledi.

 

Köylülerin ''Koca Çam'' dediği 150 yıllık olduğu tahmin edilen ve kendi ağırlığı ile yıkılan çam ağacı kaldırılmayı bekliyor. Çameli ilçesi Akpınar Mahallesi’nde bulunan Boyalı Mezarlığında beş altı mezar üzerine kıble yönünde yıkılan çam ağacının, mezarların etrafındaki duvara ve mezar taşlarına da zarar verdiği gözlendi.

 

Dün gece yıkılan ve mezarlara zarar veren asırlık ağaç, kaldırılmayı bekliyor. Mahalle halkı devrilen ağacı kendi imkanlarıyla kaldırmanın mümkün olmadığını belirtti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.