Denizli'de 16 Yıldan Beri Kimsesizlerin Kimsesi PASVAK

DENİZLİ 24.04.2020 - 14:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de 16 Yıldan Beri Kimsesizlerin Kimsesi PASVAK

Koronovirüs enfeksiyonu nedeniyle olağanüstü günler yaşadığımız şu günlerde Ramazan ayıyla birlikte PASVAK Denizli'de her gün 3 kap sıcak yemeği ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Hayırseverlerin desteğiyle 16 yıldan beri ihtiyaç sahiplerine temel ihtiyaçlarını karşılıyor.       PASVAK'tan yapılan yazılı açıklamada açıklama da önemli süreçten geçtiğimiz şu günlerde üzerlerine düşen görevi yerine getirdikleri dile getirildi. Açıklamada, "Koronovirüs enfeksiyonu nedeniyle olağanüstü günler yaşamaktayız. Türk toplumumun böylesi günlerde yardımlaşma ve dayanışma ruhu ve çabası dünyaya örnek olacak şekilde ortaya çıkmaktadır. Başta Vilayet ve kaymakamlıklarımız olmak üzere, belediyelerimiz, iş adamlarımız kimsesizlerin kimsesi olmak ve ihtiyaç sahiplerinin temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere seferber olmuş durumdadır."   "Pasvak’ın, 16 yıldır yılın her günü üç kap sıcak sıcak yemeği, ihtiyaç sahiplerinin evlerine teslim ettiğini biliyorsunuz."   "Yaşadığımız olağanüstü günlerde Pasvak beklendiği şekilde bu yardımlaşma ve dayanışmada yerini almıştır. Bir taraftan sıcak yemek dağıtım işini devam ettirirken, diğer taraftan virüs bulaşma riski nedeniyle sosyal izolasyona uymak isteyen ihtiyaç sahiplerine gıda paketleri ulaştırılmaktadır. İki haftada bir dağıtılan gıda paketlerine kuru gıda dışında kavurma ekleyen Pasvak farkını ortaya koymuştur."   "Denizli’nin hayırsever insanı adak ve kurban bağışları ile vakfımızı yıl boyu desteklerken, adeta bu günlerin hesabını yapmış gibidir. Pasvak, 16 yıllık tecrübesi ve altyapısı ile adak ve kurban bağışlarını işleme, stoklama, zamanı gelince kullanma hizmetini en üst seviyeye çıkarmıştır. Hayırseverlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır."   "Bu vesile ile hayırlı Ramazanlar dileriz; Allah, adak, kurban, fitre, sadaka, zekat her türlü bağışınızı, kabul ve makbul eylesin."  

Koronovirüs enfeksiyonu nedeniyle olağanüstü günler yaşadığımız şu günlerde Ramazan ayıyla birlikte PASVAK Denizli'de her gün 3 kap sıcak yemeği ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Hayırseverlerin desteğiyle 16 yıldan beri ihtiyaç sahiplerine temel ihtiyaçlarını karşılıyor.    
 

PASVAK'tan yapılan yazılı açıklamada açıklama da önemli süreçten geçtiğimiz şu günlerde üzerlerine düşen görevi yerine getirdikleri dile getirildi. Açıklamada, "Koronovirüs enfeksiyonu nedeniyle olağanüstü günler yaşamaktayız. Türk toplumumun böylesi günlerde yardımlaşma ve dayanışma ruhu ve çabası dünyaya örnek olacak şekilde ortaya çıkmaktadır. Başta Vilayet ve kaymakamlıklarımız olmak üzere, belediyelerimiz, iş adamlarımız kimsesizlerin kimsesi olmak ve ihtiyaç sahiplerinin temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere seferber olmuş durumdadır."

 

"Pasvak’ın, 16 yıldır yılın her günü üç kap sıcak sıcak yemeği, ihtiyaç sahiplerinin evlerine teslim ettiğini biliyorsunuz."

 

"Yaşadığımız olağanüstü günlerde Pasvak beklendiği şekilde bu yardımlaşma ve dayanışmada yerini almıştır. Bir taraftan sıcak yemek dağıtım işini devam ettirirken, diğer taraftan virüs bulaşma riski nedeniyle sosyal izolasyona uymak isteyen ihtiyaç sahiplerine gıda paketleri ulaştırılmaktadır. İki haftada bir dağıtılan gıda paketlerine kuru gıda dışında kavurma ekleyen Pasvak farkını ortaya koymuştur."

 

"Denizli’nin hayırsever insanı adak ve kurban bağışları ile vakfımızı yıl boyu desteklerken, adeta bu günlerin hesabını yapmış gibidir. Pasvak, 16 yıllık tecrübesi ve altyapısı ile adak ve kurban bağışlarını işleme, stoklama, zamanı gelince kullanma hizmetini en üst seviyeye çıkarmıştır. Hayırseverlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır."

 

"Bu vesile ile hayırlı Ramazanlar dileriz; Allah, adak, kurban, fitre, sadaka, zekat her türlü bağışınızı, kabul ve makbul eylesin."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.