Denizli'de 2. VOSVOS Festivali'nde konser iptal edildi

PAMUKKALE 12.07.2019 - 10:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de 2. VOSVOS Festivali'nde konser iptal edildi

Denizli Pamukkale Belediyesi tarafından organize edilen “Pamukkale Belediyesi 2. Vosvos Festivali”, 12-14 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek olan etkinlik kapsamında Rising Star Türkiye Şampiyonu Ozancan Demir ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı sanatçısı Işıl Koç konseri iptal edildi.   Denizli'de 12 Temmuz Cuma günü ülkenin neredeyse tüm bölgelerinden gelecek olan 100 civarında araç ve 300 kişinin kayıtları yapılacak.13 Temmuz Cumartesi günü ise kahvaltının ardından 10.30’da bisikletlerle Karahayıt ve bölgesini gezecek olan vosvoscular, 12.00 ile 15.00 saatleri arasında Pamukkale gezisine katılırken, 15.00 ile 18.00 saatleri arasında Karahayıt’taki etkinlik alanında çeşitli yarışmalara katılacak. Festival kapsamında iple vosvos çekme, çuval yarışı ve en güzel vosvos yarışmaların yanı sıra çocuklar için de çeşitli oyunlar organize edilecek. “Pamukkale Belediyesi 2. Vosvos Festivali” kapsamında saat 18.00’de Karahayıt’tan şehir merkezine kadar konvoy oluşturacak olan vosvoscular üç ayrı koldan şehir içinde tur attıktan sonra 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda bir araya gelecek.  Daha sonra İncilipınar Recep Yazıcıoğlu Parkı’na geçecek olan vosvoscular burada araçlarını sergileyecekler.   Aynı yerde saat 21.00’de Rising Star Türkiye Şampiyonu Ozancan Demir ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı sanatçısı Işıl Koç konseri ise iptal edildi.   14 Temmuz Pazar günü Karahayıt’ta düzenlenecek olan etkinliklerle devam edecek. 

Denizli Pamukkale Belediyesi tarafından organize edilen “Pamukkale Belediyesi 2. Vosvos Festivali”, 12-14 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek olan etkinlik kapsamında Rising Star Türkiye Şampiyonu Ozancan Demir ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı sanatçısı Işıl Koç konseri iptal edildi.

 

Denizli'de 12 Temmuz Cuma günü ülkenin neredeyse tüm bölgelerinden gelecek olan 100 civarında araç ve 300 kişinin kayıtları yapılacak.13 Temmuz Cumartesi günü ise kahvaltının ardından 10.30’da bisikletlerle Karahayıt ve bölgesini gezecek olan vosvoscular, 12.00 ile 15.00 saatleri arasında Pamukkale gezisine katılırken, 15.00 ile 18.00 saatleri arasında Karahayıt’taki etkinlik alanında çeşitli yarışmalara katılacak. Festival kapsamında iple vosvos çekme, çuval yarışı ve en güzel vosvos yarışmaların yanı sıra çocuklar için de çeşitli oyunlar organize edilecek. “Pamukkale Belediyesi 2. Vosvos Festivali” kapsamında saat 18.00’de Karahayıt’tan şehir merkezine kadar konvoy oluşturacak olan vosvoscular üç ayrı koldan şehir içinde tur attıktan sonra 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda bir araya gelecek.  Daha sonra İncilipınar Recep Yazıcıoğlu Parkı’na geçecek olan vosvoscular burada araçlarını sergileyecekler.

 

Aynı yerde saat 21.00’de Rising Star Türkiye Şampiyonu Ozancan Demir ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı sanatçısı Işıl Koç konseri ise iptal edildi.

 

14 Temmuz Pazar günü Karahayıt’ta düzenlenecek olan etkinliklerle devam edecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.