Denizli'de 2023 Eğitim Vizyonu Eğitimin Her Alanında Fırsat Eşitliği Sağlıyor

EĞİTİM 06.09.2019 - 17:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de 2023 Eğitim Vizyonu Eğitimin Her Alanında Fırsat Eşitliği Sağlıyor

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, yeni eğitim öğretim yılı 2023 Eğitim Vizyonu değerlendirme ve planlama çalışmaları Tavas ve Beyağaç ilçeleri okul-kurum müdürlerinin katılımı ile Tavas ilçesinde gerçekleştirildi.   Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Tavas ve Beyağaç ilçesi eğitim yöneticilerine 2018 Ekim ayında Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından açıklanan 2023 Eğitim Vizyonu programı kapsamında ilimizde yapılan çalışmaları ve yeni eğitim öğretim yılında yapılacak çalışmaları anlattı.   2023 Vizyon Belgesi kapsamındaki hedefler doğrultusunda yapılan çalışmalarda büyük yol aldıklarını belirten Müdür Oğuz “2023 Eğitim Vizyonu geleceğimiz olan çocuklarımıza eğitimin her alanında fırsat eşitliği sağlamaktadır.Denizli Millî Eğitiminde belirli her alanda belirli standartlar ortaya koymak ve bunu yükseltmek adına çalışıyoruz. İlimizin dört bir köşesindeki okullarımızı gezdik. Her biri marka okullar. İdarecisi ve öğretmeni ile yeni eğitim öğretim yılına yüksek bir enerji ile giriyoruz. Çocuklarımızda yaz tatili boyunca dinlendiler. Bizler için her bir çocuğumuz özeldir ve değerlidir. Yaptığınız çalışmalardan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepinize içtenlikle başarılar diliyorum. Geçen yıl olduğu gibi bu eğitim öğretim yılında da 2023 Eğitim Vizyon Belgesini çok iyi sahiplenmenizi istiyorum.” dedi.    

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, yeni eğitim öğretim yılı 2023 Eğitim Vizyonu değerlendirme ve planlama çalışmaları Tavas ve Beyağaç ilçeleri okul-kurum müdürlerinin katılımı ile Tavas ilçesinde gerçekleştirildi.

 

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Tavas ve Beyağaç ilçesi eğitim yöneticilerine 2018 Ekim ayında Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından açıklanan 2023 Eğitim Vizyonu programı kapsamında ilimizde yapılan çalışmaları ve yeni eğitim öğretim yılında yapılacak çalışmaları anlattı.

 

2023 Vizyon Belgesi kapsamındaki hedefler doğrultusunda yapılan çalışmalarda büyük yol aldıklarını belirten Müdür Oğuz “2023 Eğitim Vizyonu geleceğimiz olan çocuklarımıza eğitimin her alanında fırsat eşitliği sağlamaktadır.Denizli Millî Eğitiminde belirli her alanda belirli standartlar ortaya koymak ve bunu yükseltmek adına çalışıyoruz. İlimizin dört bir köşesindeki okullarımızı gezdik. Her biri marka okullar. İdarecisi ve öğretmeni ile yeni eğitim öğretim yılına yüksek bir enerji ile giriyoruz. Çocuklarımızda yaz tatili boyunca dinlendiler. Bizler için her bir çocuğumuz özeldir ve değerlidir. Yaptığınız çalışmalardan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepinize içtenlikle başarılar diliyorum. Geçen yıl olduğu gibi bu eğitim öğretim yılında da 2023 Eğitim Vizyon Belgesini çok iyi sahiplenmenizi istiyorum.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.