Denizli'de 20.Yıl Dönümünde Barış Manço Anıldı

KÜLTÜR 15.02.2019 - 02:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de 20.Yıl Dönümünde Barış Manço Anıldı

Denizli'de düzenlenen anma programıyla 20.yıl dönümünde unutulmadı.1 Şubat 1999 tarihinde kaybettiğimiz Devlet Sanatçısı Barış Manço Üçler ve Osman Aydınlı İlkokullarında hazırlanan programlarla anıldı.     Barış Manço’nun Vefatının 20. yıl dönünü için  hazırlanan programa İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Şube Müdürü Mustafa Vural, okul müdürü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.   İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz yaptığı konuşmasında “ülkemizde ve dünyada yediden yetmişe herkesin beğenisini kazanan Barış Manço’yu yeni kuşaklarla tanıştırmak ve eserlerini gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla Üçler İlkokulu ve Osman Aydınlı İlkokulu'nda Müzik Öğretmeni Emine Çivi yönetimindeki, Oktay Semih Moran-Bateri, İbrahim Bölükbaşıoğlu-Bağlama-Yan Flüt, Ozan Babacan-Klarnet, Uğur Erçelik-Gitar-Elektro Gitar, Furkan Oytun-Solist, Çağatay Çelikel-Basgitar-Bateri-Elektronik Bateri’den oluşan müzik grubunun katılımı ile konser düzenliyoruz. Sadece ülkemizin değil dünyanın tanıdığı bir sanatçımız olan merhum Barış Manço’nun şarkılarını öğrencilerimiz de öğrenmiş olacak. Başta öğretmenimiz Emine Hanıma ve grubuna böylesine anlamlı bir organizasyonda yer aldıkları için teşekkür ediyorum” dedi.   İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un konuşmasının ardından Barış Manço’nun unutulmaz şarkıları olan; Yaz Dostum, Can Bedenden Çıkmayınca, Hal Hal, Halil İbrahim Sofrası, Dönence, Dağlar Dağlar, Gülpembe, Nane Limon Kabuğu, Arkadaşım Eşşek, Gibi Gibi, Aynalı Kemer, Yeni Bir Gün ve Anlıyorsun Değil Mi? ile öğrenciler eğlenceli dakikalar geçirdi.   Konserlerin bitiminde Müzik Öğretmeni Emine Çivi ile TEV Anadolu Lisesinden mezun olarak üniversitelerde okuyan öğrencilerden oluşan müzik gurubu İL Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’u makamında ziyaret etti.  Müdür Oğuz misafirlerine günün anısına küçük hediyeler verdi.

Denizli'de düzenlenen anma programıyla 20.yıl dönümünde unutulmadı.1 Şubat 1999 tarihinde kaybettiğimiz Devlet Sanatçısı Barış Manço Üçler ve Osman Aydınlı İlkokullarında hazırlanan programlarla anıldı.

 

 

Barış Manço’nun Vefatının 20. yıl dönünü için  hazırlanan programa İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Şube Müdürü Mustafa Vural, okul müdürü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz yaptığı konuşmasında “ülkemizde ve dünyada yediden yetmişe herkesin beğenisini kazanan Barış Manço’yu yeni kuşaklarla tanıştırmak ve eserlerini gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla Üçler İlkokulu ve Osman Aydınlı İlkokulu'nda Müzik Öğretmeni Emine Çivi yönetimindeki, Oktay Semih Moran-Bateri, İbrahim Bölükbaşıoğlu-Bağlama-Yan Flüt, Ozan Babacan-Klarnet, Uğur Erçelik-Gitar-Elektro Gitar, Furkan Oytun-Solist, Çağatay Çelikel-Basgitar-Bateri-Elektronik Bateri’den oluşan müzik grubunun katılımı ile konser düzenliyoruz. Sadece ülkemizin değil dünyanın tanıdığı bir sanatçımız olan merhum Barış Manço’nun şarkılarını öğrencilerimiz de öğrenmiş olacak. Başta öğretmenimiz Emine Hanıma ve grubuna böylesine anlamlı bir organizasyonda yer aldıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un konuşmasının ardından Barış Manço’nun unutulmaz şarkıları olan; Yaz Dostum, Can Bedenden Çıkmayınca, Hal Hal, Halil İbrahim Sofrası, Dönence, Dağlar Dağlar, Gülpembe, Nane Limon Kabuğu, Arkadaşım Eşşek, Gibi Gibi, Aynalı Kemer, Yeni Bir Gün ve Anlıyorsun Değil Mi? ile öğrenciler eğlenceli dakikalar geçirdi.

 

Konserlerin bitiminde Müzik Öğretmeni Emine Çivi ile TEV Anadolu Lisesinden mezun olarak üniversitelerde okuyan öğrencilerden oluşan müzik gurubu İL Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’u makamında ziyaret etti.  Müdür Oğuz misafirlerine günün anısına küçük hediyeler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.