Denizli'de 3 ton karışımlı yakıt ve 350 şişe alkol ele geçirildi

ASAYİŞ 28.03.2019 - 16:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de 3 ton karışımlı yakıt ve 350 şişe alkol ele geçirildi

Denizli Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından Kaçak ve Sahte Alkol ve Akaryakıt Kaçakçılığı başta olmak üzere her türlü kaçakçılık suçunu işlemek isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyonlar düzenlendi.     Denizli Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince alınan istihbarı bilgiler ve yürütülen çalışmalar doğrultusunda Denizli'de Kaçak ve Sahte Alkol Üretiminin, Akaryakıt Kaçakçılığı’nın ve yasadışı yollarla her türlü kaçak eşya satışının önlenmesi amacıyla operasyonel çalışmalar başlatıldı.   Denizli'de sağlıksız koşullarda alkollü içki üretimi yapan her türlü şahıs ve organizasyonlarla mücadele etmek amacıyla yürütülen çalışmalar neticesinde, tespit edilen şüpheli şahısların ikametlerinde ve kaçak sahte alkollü içki üretim yeri olarak kullandıkları yerlerde kaçakçılık faaliyetinin sonlandırılması amacıyla ekiplerimizce operasyonel çalışmalar yapıldı. Yapılan aramalarda toplam 1.000 litre ve 350 şişeye kaçak ve sahte alkol bulundu.   Devam eden çalışmalarda ekiplerin yapmış olduğu tespitler neticesinde her türlü kaçak akaryakıt satışının önlenmesi amacıyla çalışmalar başlatıldı.Şüpheli olarak tespit edilen bir araç içerisinde yapılan kontrollerde  aracın tekerlerinin basık olduğu üzerinde fazla yük olduğu dingillerinin normalinden daha aşağıda ve aracın kasa kısmında siyah ve kahverengi lekelerin olduğu tespit edildi.Yapılan kontrollerde araç içerisinde 2 adet 1.000 litre kapasiteli plastik tank ve 4 adet her biri 200 litre kapasiteli metal variller içerisinde toplam 3.000 litreye yakın karışımlı akaryakıt bulundu.   KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince son 1 ay içerisinde ilimizde her türlü kaçakçılık faaliyetinin önlenmesi ve kaçak ürünlerin satışı yapmak isteyen şüpheli şahısların yakalanması amacıyla gerçekleştirilen operasyonlarda yapılan aramalarda toplam; -3.000 litreye yakın karışımlı akaryakıt, -1.000 litreye yakın kaçak/sahte alkol, -350 şişe kaçak/sahte alkol, -50 adet kaçak ilaç, -130 şişe kaçak/sahte alkol, -1 adet ruhsatsız tabanca, 7 adet fişek bulunarak el konuldu. Operasyonlar neticesinde yakalanan 13 şüpheli şahıs hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na Muhalefet suçundan adli işlem yapıldı.  

Denizli Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından Kaçak ve Sahte Alkol ve Akaryakıt Kaçakçılığı başta olmak üzere her türlü kaçakçılık suçunu işlemek isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyonlar düzenlendi.

 

 

Denizli Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince alınan istihbarı bilgiler ve yürütülen çalışmalar doğrultusunda Denizli'de Kaçak ve Sahte Alkol Üretiminin, Akaryakıt Kaçakçılığı’nın ve yasadışı yollarla her türlü kaçak eşya satışının önlenmesi amacıyla operasyonel çalışmalar başlatıldı.

 

Denizli'de sağlıksız koşullarda alkollü içki üretimi yapan her türlü şahıs ve organizasyonlarla mücadele etmek amacıyla yürütülen çalışmalar neticesinde, tespit edilen şüpheli şahısların ikametlerinde ve kaçak sahte alkollü içki üretim yeri olarak kullandıkları yerlerde kaçakçılık faaliyetinin sonlandırılması amacıyla ekiplerimizce operasyonel çalışmalar yapıldı. Yapılan aramalarda toplam 1.000 litre ve 350 şişeye kaçak ve sahte alkol bulundu.

 

Devam eden çalışmalarda ekiplerin yapmış olduğu tespitler neticesinde her türlü kaçak akaryakıt satışının önlenmesi amacıyla çalışmalar başlatıldı.Şüpheli olarak tespit edilen bir araç içerisinde yapılan kontrollerde  aracın tekerlerinin basık olduğu üzerinde fazla yük olduğu dingillerinin normalinden daha aşağıda ve aracın kasa kısmında siyah ve kahverengi lekelerin olduğu tespit edildi.Yapılan kontrollerde araç içerisinde 2 adet 1.000 litre kapasiteli plastik tank ve 4 adet her biri 200 litre kapasiteli metal variller içerisinde toplam 3.000 litreye yakın karışımlı akaryakıt bulundu.

 

KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince son 1 ay içerisinde ilimizde her türlü kaçakçılık faaliyetinin önlenmesi ve kaçak ürünlerin satışı yapmak isteyen şüpheli şahısların yakalanması amacıyla gerçekleştirilen operasyonlarda yapılan aramalarda toplam;

-3.000 litreye yakın karışımlı akaryakıt,

-1.000 litreye yakın kaçak/sahte alkol,

-350 şişe kaçak/sahte alkol,

-50 adet kaçak ilaç,

-130 şişe kaçak/sahte alkol,

-1 adet ruhsatsız tabanca, 7 adet fişek bulunarak el konuldu.

Operasyonlar neticesinde yakalanan 13 şüpheli şahıs hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na Muhalefet suçundan adli işlem yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.