Denizli'de 4 araç birbirine girdi, trafik kilitlendi

ASAYİŞ 22.06.2019 - 23:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de 4 araç birbirine girdi, trafik kilitlendi

Denizli'nin Pamukkale İlçesinde, Deliktaş altgeçidinde meydana trafik kazasında 4 otomobil bir birine girdi. Trafik akışı kilitlendi, çok sayıda polis ekipleri, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.   Kaza, Denizli-Antalya yolu üzeri, Deliktaş alt geçidinde meydana geldi. 4 otomobilin karıştığı kazada ortalık savaş alanına döndü.      Saat 21.30 sıralarında yaşanan kazada iddialara göre, sürücüsünün isminin Özer olduğu belirtilen 20 SN 203 plakalı otomobil, önünde seyreden 20 AU 707 Hüseyin D. idaresindeki lüks araca çarptı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan iki araç, bariyerleri yıkıp karşı şeride geçerek Mustafa M.’nin kullandığı 20 ASN 18 ve Ferhat T. yönetimindeki 20 ST 780 plakalı otomobillerle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle lüks araç otomobillerin üstüne çıktı. Akıllara durgunluk veren kazanın ardından olaya neden olan 20 SN 203 plakalı otomobilin şoförünün olay yerinden yaya olarak uzaklaştığı öne sürüldü. Kazada durumu ciddi olan sürücülerden Hüseyin D. yaralandı.   Kazanın şiddeti ile birlikte otomobiller üst üste bindi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, trafik ekipleri ve itfaiye  ekipleri sevk edildi. Meydana gelen kaza sonrası 20 AU 707 plakalı otomobil sürücüsü Hüzeyin D. yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kazada ise diğer sürücülere ilk müdahaleler yapıldıktan sonra çevre hastanelere kaldırıldı.     YOLLAR TAMAMEN TRAFİĞE KAPANDI Deliktaş Altgeçidi'nde meydana gelen trafik kazasının ardından, E87 karayolu tamamen trafiğe kapatıldı. İzmir bulvarından ve Fevzi Çakmak Bulvarından gelen sürücüler trafik polisleri tarafından diğer şerite yöneltildi. Yoğun bir trafik oluşurken yaklaşık 2,5 saat boyunca trafik akışı  altgeçitten sağlanamadı. Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yardımıyla yol temizlenmesinin ardından yol trafiğe açıldı.     ELEKTRİK DİREĞİ İÇİN ÖZEL EKİP SEVK EDİLDİ Trafik kazasında Fevzi Çakmak Bulvarı üzerinde seyir halinde olan 20 SN 203 plakalı otomobil ile 20 AU 707 plakalı otomobil hızını alamayıp elektrik direğini devirdi. Denizli AYDEM tarafından özel ekip sevk edilerek elektrik direğinden kaçan elektrik noktası tamir edilerek, elektrik çarpması karşın kapatıldı.    

Denizli'nin Pamukkale İlçesinde, Deliktaş altgeçidinde meydana trafik kazasında 4 otomobil bir birine girdi. Trafik akışı kilitlendi, çok sayıda polis ekipleri, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

 

Kaza, Denizli-Antalya yolu üzeri, Deliktaş alt geçidinde meydana geldi. 4 otomobilin karıştığı kazada ortalık savaş alanına döndü. 

 

 

Saat 21.30 sıralarında yaşanan kazada iddialara göre, sürücüsünün isminin Özer olduğu belirtilen 20 SN 203 plakalı otomobil, önünde seyreden 20 AU 707 Hüseyin D. idaresindeki lüks araca çarptı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan iki araç, bariyerleri yıkıp karşı şeride geçerek Mustafa M.’nin kullandığı 20 ASN 18 ve Ferhat T. yönetimindeki 20 ST 780 plakalı otomobillerle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle lüks araç otomobillerin üstüne çıktı. Akıllara durgunluk veren kazanın ardından olaya neden olan 20 SN 203 plakalı otomobilin şoförünün olay yerinden yaya olarak uzaklaştığı öne sürüldü. Kazada durumu ciddi olan sürücülerden Hüseyin D. yaralandı.

 

Kazanın şiddeti ile birlikte otomobiller üst üste bindi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, trafik ekipleri ve itfaiye  ekipleri sevk edildi. Meydana gelen kaza sonrası 20 AU 707 plakalı otomobil sürücüsü Hüzeyin D. yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kazada ise diğer sürücülere ilk müdahaleler yapıldıktan sonra çevre hastanelere kaldırıldı.

 

 

YOLLAR TAMAMEN TRAFİĞE KAPANDI

Deliktaş Altgeçidi'nde meydana gelen trafik kazasının ardından, E87 karayolu tamamen trafiğe kapatıldı. İzmir bulvarından ve Fevzi Çakmak Bulvarından gelen sürücüler trafik polisleri tarafından diğer şerite yöneltildi. Yoğun bir trafik oluşurken yaklaşık 2,5 saat boyunca trafik akışı  altgeçitten sağlanamadı. Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yardımıyla yol temizlenmesinin ardından yol trafiğe açıldı.

 

 

ELEKTRİK DİREĞİ İÇİN ÖZEL EKİP SEVK EDİLDİ

Trafik kazasında Fevzi Çakmak Bulvarı üzerinde seyir halinde olan 20 SN 203 plakalı otomobil ile 20 AU 707 plakalı otomobil hızını alamayıp elektrik direğini devirdi. Denizli AYDEM tarafından özel ekip sevk edilerek elektrik direğinden kaçan elektrik noktası tamir edilerek, elektrik çarpması karşın kapatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.