Denizli'de ani yağış hayatı olumsuz etkiledi

DENİZLİ 05.07.2020 - 08:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de ani yağış hayatı olumsuz etkiledi

Denizli’de, bir anda bastıran sağanak yağışa vatandaşlar hazırlıksız yakalandı. Aşırı  rüzgar ve şiddetli yağış şehri olumsuz etkiledi. Düğüncüler ve düğün salonu işletmeciler zor anlar yaşadı. Denizli’de  dün akşam saatlerinde etkisini gösteren sağanak yağışa vatandaşlar hazırlıksız yakalandı. Kısa süre içerisinde etkisini arttıran sağanak yağış nedeniyle kent genelinde bazı noktalarda su birikintisi oluştu. Köprü ve kavşaklarda bazı noktalarda oluşan su birikintileri adeta dereyi andırdı. Şiddetli rüzgarla birlikte yağan yağmur ağaçların dallarının kırılmasına yollara savrulmasına neden oldu.     POLİS MEMURU YOLU AÇMAYA ÇALIŞTI Bazı yol üzerinde oluşan su birikintilerine polis ekipleri yolu kapatarak önlem aldı. Su birikintisinden dolayı kapanan yolun açmak adına bir polis memuru, su birikintisinin içerisine girerek pisliklerden tıkanan kanalizasyon kapağını açmaya çalışması ise dikkatlerden kaçmadı. Polis memurunun tıkanan kanalizasyonu eline aldığı odun parçasıyla temizlemesinin ardından yolda trafik normale döndü.     ARAÇLAR YOLDA KALDI Öte yandan Denizli-Sarayköy yolu üzerinde Hacıeyüplü Kavşağı'nda biriken yağmur suyu nedeniyle, Denizli istikametine doğru gelen sürücüler geçmekte zorlandı. Bazı vatandaşlar araçlarını ittirerek karşıya geçmeye çalıştı. Trafikte uzun kuyruklar oluştu. Bazı araçlar motorunun su alması nedeniyle yolda kaldı.     DÜĞÜN SALONU ZARAR GÖRDÜ 1 Temmuz'da düğün ve nikah merasimlerinin yasağının kaldırılmasının ardından bu hafta sonu yapılan programları da etkileyen şiddetli rüzgar ve yağmur, zor anların yaşanmasına neden oldu. İzmir yolu üzerinde bulunan bir düğün salonu bahçesine yapılan hazırlıklar bir anda gelen rüzgar ve yağmurla perişan hale geldi. Masaların ve üzerindeki malzemelerin savrulması ile maddi hasar meydana geldi.Rüzgar nedeniyle patlayan cam nedeniyle yüzüne gelen cam parçaları ile 1 kişi hafif şekilde yaralandı.

Denizli’de, bir anda bastıran sağanak yağışa vatandaşlar hazırlıksız yakalandı. Aşırı  rüzgar ve şiddetli yağış şehri olumsuz etkiledi. Düğüncüler ve düğün salonu işletmeciler zor anlar yaşadı.


Denizli’de  dün akşam saatlerinde etkisini gösteren sağanak yağışa vatandaşlar hazırlıksız yakalandı. Kısa süre içerisinde etkisini arttıran sağanak yağış nedeniyle kent genelinde bazı noktalarda su birikintisi oluştu. Köprü ve kavşaklarda bazı noktalarda oluşan su birikintileri adeta dereyi andırdı. Şiddetli rüzgarla birlikte yağan yağmur ağaçların dallarının kırılmasına yollara savrulmasına neden oldu.

 

 

POLİS MEMURU YOLU AÇMAYA ÇALIŞTI

Bazı yol üzerinde oluşan su birikintilerine polis ekipleri yolu kapatarak önlem aldı. Su birikintisinden dolayı kapanan yolun açmak adına bir polis memuru, su birikintisinin içerisine girerek pisliklerden tıkanan kanalizasyon kapağını açmaya çalışması ise dikkatlerden kaçmadı. Polis memurunun tıkanan kanalizasyonu eline aldığı odun parçasıyla temizlemesinin ardından yolda trafik normale döndü.

 

 

ARAÇLAR YOLDA KALDI

Öte yandan Denizli-Sarayköy yolu üzerinde Hacıeyüplü Kavşağı'nda biriken yağmur suyu nedeniyle, Denizli istikametine doğru gelen sürücüler geçmekte zorlandı. Bazı vatandaşlar araçlarını ittirerek karşıya geçmeye çalıştı. Trafikte uzun kuyruklar oluştu. Bazı araçlar motorunun su alması nedeniyle yolda kaldı.

 

 

DÜĞÜN SALONU ZARAR GÖRDÜ

1 Temmuz'da düğün ve nikah merasimlerinin yasağının kaldırılmasının ardından bu hafta sonu yapılan programları da etkileyen şiddetli rüzgar ve yağmur, zor anların yaşanmasına neden oldu. İzmir yolu üzerinde bulunan bir düğün salonu bahçesine yapılan hazırlıklar bir anda gelen rüzgar ve yağmurla perişan hale geldi. Masaların ve üzerindeki malzemelerin savrulması ile maddi hasar meydana geldi.Rüzgar nedeniyle patlayan cam nedeniyle yüzüne gelen cam parçaları ile 1 kişi hafif şekilde yaralandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.