Denizli'de Apart Ve Rent A Car'lara Ceza

ASAYİŞ 01.01.2020 - 10:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de Apart Ve Rent A Car'lara Ceza

Denizli'de Polis geçici konaklama yerlerine ve kiralık araç firmalarına yönelik olarak yaptığı kontrol ve denetimler sonucunda toplamda 10 firmaya 88 bin TL.'yi geçkin idari para cezası kesti.   Denizli İl Emniyet Müdürlüğü geçici konaklama yerlerine yönelik olarak yapılan kontrol ve denetimler neticesinde 10 ayrı adreste bulunan toplam 180 apart daire kontrol etti. 8 apart dairesi Sahibine 1774 Sayılı Kimlik Bildirme Kanunu kapsamında toplam yaklaşık 73 bin 522 TL idari para cezası uyguladı.   RENT A CAR FİRMALARINA CEZA   Ayrıca Kiralık Araç Firmalarına yönelik olarak yapılan kontrol ve denetimler neticesinde 11 Rent A Car firması kontrol edildi. 2 Kiralık araç firmasına 1774 Sayılı Kimlik Bildirme Kanunu kapsamında toplam 15 bin 525 TL idari para cezası uygulandı.

Denizli'de Polis geçici konaklama yerlerine ve kiralık araç firmalarına yönelik olarak yaptığı kontrol ve denetimler sonucunda toplamda 10 firmaya 88 bin TL.'yi geçkin idari para cezası kesti.

 

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü geçici konaklama yerlerine yönelik olarak yapılan kontrol ve denetimler neticesinde 10 ayrı adreste bulunan toplam 180 apart daire kontrol etti. 8 apart dairesi Sahibine 1774 Sayılı Kimlik Bildirme Kanunu kapsamında toplam yaklaşık 73 bin 522 TL idari para cezası uyguladı.

 

RENT A CAR FİRMALARINA CEZA

 

Ayrıca Kiralık Araç Firmalarına yönelik olarak yapılan kontrol ve denetimler neticesinde 11 Rent A Car firması kontrol edildi. 2 Kiralık araç firmasına 1774 Sayılı Kimlik Bildirme Kanunu kapsamında toplam 15 bin 525 TL idari para cezası uygulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.