Denizli'de aracı ile çarpıp kaçtığı köpek öldü

ASAYİŞ 13.06.2019 - 16:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de aracı ile çarpıp kaçtığı köpek öldü

Denizli’nin Pamukkale İlçesi Antalya yolu üzerinde kimliği ve plakası belli olmayan araç sürücüsünün çarptığı ve öylece bıraktığı köpek hayatını kaybetti.   Edinilen bilgiye göre; Olay dün akşam 19.30 sıralarında Bağbaşı Mahallesi Yeni Yol üzerinde meydana geldi. Antalya istikametinden şehir merkezine hareket halindeki plakası belli olmayan ve kimliği belirsiz sürücü tarafından çarpılan köpek olay yerinde can verdi. Kimliği belirsiz araç sürücüsü köpeğin üzerinden geçtikten sonra o halde bırakarak yoluna devam ettiği iddia edildi.   Olaydan 5 dakika sonra işten eve dönen Aydın A.A. isimli genç köpeği o halde görünce hemen yardıma koşarak bir araç durdurdu. Araçla veterinere götürmek için harekete geçtiği esnada köpek hayatını kaybetti. Yolda kanlar içinde kalan zavallı köpek daha sonra 153 belediye ihbar hattından yardım istendi. Olay yerine gelen ekipler cansız yatan köpeği alarak götürdü.   Duyarsız sürücünün çarptığı zavallı köpeğin göğüslerinin süt dolu olması hamile veya yavrularının olabileceği üzerinde duruldu.    

Denizli’nin Pamukkale İlçesi Antalya yolu üzerinde kimliği ve plakası belli olmayan araç sürücüsünün çarptığı ve öylece bıraktığı köpek hayatını kaybetti.

 

Edinilen bilgiye göre; Olay dün akşam 19.30 sıralarında Bağbaşı Mahallesi Yeni Yol üzerinde meydana geldi. Antalya istikametinden şehir merkezine hareket halindeki plakası belli olmayan ve kimliği belirsiz sürücü tarafından çarpılan köpek olay yerinde can verdi. Kimliği belirsiz araç sürücüsü köpeğin üzerinden geçtikten sonra o halde bırakarak yoluna devam ettiği iddia edildi.

 

Olaydan 5 dakika sonra işten eve dönen Aydın A.A. isimli genç köpeği o halde görünce hemen yardıma koşarak bir araç durdurdu. Araçla veterinere götürmek için harekete geçtiği esnada köpek hayatını kaybetti. Yolda kanlar içinde kalan zavallı köpek daha sonra 153 belediye ihbar hattından yardım istendi. Olay yerine gelen ekipler cansız yatan köpeği alarak götürdü.

 

Duyarsız sürücünün çarptığı zavallı köpeğin göğüslerinin süt dolu olması hamile veya yavrularının olabileceği üzerinde duruldu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.