Denizli'de araçlar kafa kafaya çarpıştı: 5 yaralı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.07.2019 - 18:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de araçlar kafa kafaya çarpıştı: 5 yaralı

Denizli’nin Çameli ilçesinde otomobil ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada ilk belirlemelere göre 5 kişi yaralandı.   Edinilen bilgilere göre kaza, Kirazlı Yayla yolunda meydana geldi. İddiaya göre, Çameli’den Denizli kent merkezine doğru seyir halinde olan Mesut G. Yönetimindeki 20 DE 339 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Mehmet G. yönetinindeki 20 TA 075 plakalı ticari araçla kafa kafaya çarpıştı. Şiddetli çarpışma sonucu otomobil ve ticari araçta bulunan 5 kişi yaralandı.   Kaza jandarma, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları olay yerindeki ilk müdahalenin ardından tedavi için çeşitli hastanelere götürdü.   Kaza nedeniyle trafikte bir süre aksama yaşanırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.    

Denizli’nin Çameli ilçesinde otomobil ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada ilk belirlemelere göre 5 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgilere göre kaza, Kirazlı Yayla yolunda meydana geldi. İddiaya göre, Çameli’den Denizli kent merkezine doğru seyir halinde olan Mesut G. Yönetimindeki 20 DE 339 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Mehmet G. yönetinindeki 20 TA 075 plakalı ticari araçla kafa kafaya çarpıştı. Şiddetli çarpışma sonucu otomobil ve ticari araçta bulunan 5 kişi yaralandı.

 

Kaza jandarma, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları olay yerindeki ilk müdahalenin ardından tedavi için çeşitli hastanelere götürdü.

 

Kaza nedeniyle trafikte bir süre aksama yaşanırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.