Denizli’de aranan 2 şahıs yakalandı

ASAYİŞ 21.09.2020 - 15:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de aranan 2 şahıs yakalandı

Denizli’de kaçakçılık suçları ile aranan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda 2 kişi yakalandı.   Denizli’de KOM ekipleri tarafından kaçakçılık suçlarıyla ilgili aranan şahıslara yönelik operasyon düzenledi. Özel belgede sahtecilik suçundan aranan 1 şahıs ile yapılan çalışmalarda 1 adet ruhsatsız tabanca 3 adet fişek ile birlikte 1 kişi yakalandı.   Operasyonlarda yakalanan her 2 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Denizli’de kaçakçılık suçları ile aranan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda 2 kişi yakalandı.

 

Denizli’de KOM ekipleri tarafından kaçakçılık suçlarıyla ilgili aranan şahıslara yönelik operasyon düzenledi. Özel belgede sahtecilik suçundan aranan 1 şahıs ile yapılan çalışmalarda 1 adet ruhsatsız tabanca 3 adet fişek ile birlikte 1 kişi yakalandı.

 

Operasyonlarda yakalanan her 2 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.