Denizli'de asayiş uygulamaları devam ediyor

ASAYİŞ 23.10.2019 - 08:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de asayiş uygulamaları devam ediyor

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde yapılan bir haftalık çalışmalar neticesinde suça teşvik ve suça karışmış 161 kişi yakalandı. Yakalanan 161 kişiden 43’ü tutuklandı.   Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin bir haftalık genel asayişi sağlamak amacı ile yapılan çalışmalar sonucunda  bir çok iş yeri, apart ve eğlence merkezlerine idari para cezası kesilirken, suça teşvik ve suça karışmış kişilere yönelik operasyon düzenlendi.   Adli makamlardan gelen yakalama müzekkeresine istinaden (161) şahıs yakalanmış, adli makamlara intikal ettirilen (43) şahıs tutuklandı.   FUHUŞ VE KUMARA 10 GÖZALTI Ekiplerin Denizli’de 102 Umuma açık ve istirahat eğlence yeri denetlemelerinde 10 iş yerine adli ve idari işlem yapılarak toplamda 3 bin 870 lira idari para cezası kesildi. Denetlemeler esnasında 3 kişi fuhşa teşvik ve aracılıktan, 7 kişi kumar oynamaktan gözaltına alınarak haklarında adli işlem yapıldı.   APART ve RENTECAR’LAR DENETLENDİ Denizli genelinde geçici konaklama yerlerine ve kiralık araç firmalarına yönelik yapılan kontrol ve denetimler neticesinde, 119 günübirlik kiralanan daire ve otel kontrol edildi. Denetlemeler sonunda 1 iş yerine kaydı bulunmamasından dolayı idari işlem yapılarak 14 bin 705 lira idari para cezası kesildi.   25 BİN 211 KİŞİ GBT KONTROLÜNDEN GEÇTİ Ekiplerin il genelinde rutin kontroller, sabit uygulama noktaları ve olaylara müdahale sırasında 25 bin 211 şahsın GBT sorgusu yapıldı. Sorgulamalar sonunda hakkında aranması bulunanlarında içerisinde yer alan 236 şahıs yakalandı.                BİR HAFTADA 584 OLAY MEYDANA GELDİ Denizli’de bir hafta içerisinde kent merkezinde 445, ilçelerde 139 olmak üzere toplam 584 asayişe müessir olay meydana geldi. Olaylara karışan 381 şüpheliden 299’u yakalandı. Yakalanan şüphelilerden 19’u gözaltına alını adliyeye sevk edilen şahıslardan 7’si çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.   HIRSIZLARA GEÇİT YOK Denizli’de meydana gelen hırsızlık olaylar neticesinde 1 adet çalıntı oto, 1 adet çalıntı motosiklet, 1 adet çim biçme makinesi, 1 adet cep telefonu, 150 bin TL. bozuk para, 2 adet bıçak ele geçirildi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde yapılan bir haftalık çalışmalar neticesinde suça teşvik ve suça karışmış 161 kişi yakalandı. Yakalanan 161 kişiden 43’ü tutuklandı.

 

Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin bir haftalık genel asayişi sağlamak amacı ile yapılan çalışmalar sonucunda  bir çok iş yeri, apart ve eğlence merkezlerine idari para cezası kesilirken, suça teşvik ve suça karışmış kişilere yönelik operasyon düzenlendi.

 

Adli makamlardan gelen yakalama müzekkeresine istinaden (161) şahıs yakalanmış, adli makamlara intikal ettirilen (43) şahıs tutuklandı.

 

FUHUŞ VE KUMARA 10 GÖZALTI

Ekiplerin Denizli’de 102 Umuma açık ve istirahat eğlence yeri denetlemelerinde 10 iş yerine adli ve idari işlem yapılarak toplamda 3 bin 870 lira idari para cezası kesildi. Denetlemeler esnasında 3 kişi fuhşa teşvik ve aracılıktan, 7 kişi kumar oynamaktan gözaltına alınarak haklarında adli işlem yapıldı.

 

APART ve RENTECAR’LAR DENETLENDİ

Denizli genelinde geçici konaklama yerlerine ve kiralık araç firmalarına yönelik yapılan kontrol ve denetimler neticesinde, 119 günübirlik kiralanan daire ve otel kontrol edildi. Denetlemeler sonunda 1 iş yerine kaydı bulunmamasından dolayı idari işlem yapılarak 14 bin 705 lira idari para cezası kesildi.

 

25 BİN 211 KİŞİ GBT KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Ekiplerin il genelinde rutin kontroller, sabit uygulama noktaları ve olaylara müdahale sırasında 25 bin 211 şahsın GBT sorgusu yapıldı. Sorgulamalar sonunda hakkında aranması bulunanlarında içerisinde yer alan 236 şahıs yakalandı.

              

BİR HAFTADA 584 OLAY MEYDANA GELDİ

Denizli’de bir hafta içerisinde kent merkezinde 445, ilçelerde 139 olmak üzere toplam 584 asayişe müessir olay meydana geldi. Olaylara karışan 381 şüpheliden 299’u yakalandı. Yakalanan şüphelilerden 19’u gözaltına alını adliyeye sevk edilen şahıslardan 7’si çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

 

HIRSIZLARA GEÇİT YOK

Denizli’de meydana gelen hırsızlık olaylar neticesinde 1 adet çalıntı oto, 1 adet çalıntı motosiklet, 1 adet çim biçme makinesi, 1 adet cep telefonu, 150 bin TL. bozuk para, 2 adet bıçak ele geçirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.