Denizli'de Asker Uğurlama Turunda Kaza

ASAYİŞ 03.11.2019 - 10:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de Asker Uğurlama Turunda Kaza

Denizli'de askere gitmeden önce otomobilini Türk bayrağı ile süsleyerek tur atan gencin otomobili takla attı. korkulu anların yaşandığı kazada ölü yada yaralı olmadığı belirtildi.   Edinilen bilgilere göre askere gitmeden önce konvoy için aracını Türk Bayrağı ile süsleyen bir genç kaza yaptı. Denizli'nin Pamukkale ilçesi Fatih Mahallesi Antalya yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasına Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı Kayalık Şubesi ekipleri müdahale etti. Kazada ölün yada yaralı bulunmuyor. Araç sürücüsünün kazayı küçük sıyrıklarla atlattığı öğrenildi.     Geniş güvenlik önlemleri alan Polis, trafiği aksatmadan kontrollü bir şekilde sağladı.     Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Denizli'de askere gitmeden önce otomobilini Türk bayrağı ile süsleyerek tur atan gencin otomobili takla attı. korkulu anların yaşandığı kazada ölü yada yaralı olmadığı belirtildi.

 

Edinilen bilgilere göre askere gitmeden önce konvoy için aracını Türk Bayrağı ile süsleyen bir genç kaza yaptı. Denizli'nin Pamukkale ilçesi Fatih Mahallesi Antalya yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasına Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı Kayalık Şubesi ekipleri müdahale etti. Kazada ölün yada yaralı bulunmuyor. Araç sürücüsünün kazayı küçük sıyrıklarla atlattığı öğrenildi.

 

 

Geniş güvenlik önlemleri alan Polis, trafiği aksatmadan kontrollü bir şekilde sağladı.

 

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.