Denizli'de bayrama giden sürücü zor anlar yaşadı

ASAYİŞ 05.06.2019 - 17:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de bayrama giden sürücü zor anlar yaşadı

Denizli'den Çivril İlçesine bayrama giden sürücü, dikkatsiz sürücü yüzünden az daha kaza yapıyordu. O anlar anbean araç kameralarına kaydedildi.   Denizli'den Çivril İlçesine Bayram tatiline giden sürücü A.O, dün öğle saatlerinde otomobili ile kendi şeridinde ilerken önünde bulunan  diğer otomobil zor anlar yaşattı. Zıpır rampası olarak tabi edilen karayolunda, dikkatsiz sürücünün kontrolsüz şekilde şerit değiştirip ve ani manevra yapması nedeniyle arkasındaki sürücüleri hiçe saydı. Dikkatsiz sürücü, A.O.'nun yanında geçerken ani şerit değiştirmeye kalkmasıyla birlikte kazaya sebebiyet veriyordu. Korna sesiyle birlikte kendini toparlayan sürücü ise hiç aldırış etmeden yoluna devam etti. Karşısından gelen otomobil ile çarpışmaktan saniyeler içerisinde kurtuldu.   İddialara göre, dikkatsiz sürücünün telefon kullandığı ve araç aynasına bakmadan ilerlediği belirtildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntü ise tepkilere neden oldu.   Kazaya sebebiyet verecek o anlar ise anbean kameralarda:    

Denizli'den Çivril İlçesine bayrama giden sürücü, dikkatsiz sürücü yüzünden az daha kaza yapıyordu. O anlar anbean araç kameralarına kaydedildi.

 

Denizli'den Çivril İlçesine Bayram tatiline giden sürücü A.O, dün öğle saatlerinde otomobili ile kendi şeridinde ilerken önünde bulunan  diğer otomobil zor anlar yaşattı. Zıpır rampası olarak tabi edilen karayolunda, dikkatsiz sürücünün kontrolsüz şekilde şerit değiştirip ve ani manevra yapması nedeniyle arkasındaki sürücüleri hiçe saydı. Dikkatsiz sürücü, A.O.'nun yanında geçerken ani şerit değiştirmeye kalkmasıyla birlikte kazaya sebebiyet veriyordu. Korna sesiyle birlikte kendini toparlayan sürücü ise hiç aldırış etmeden yoluna devam etti. Karşısından gelen otomobil ile çarpışmaktan saniyeler içerisinde kurtuldu.

 

İddialara göre, dikkatsiz sürücünün telefon kullandığı ve araç aynasına bakmadan ilerlediği belirtildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntü ise tepkilere neden oldu.

 

Kazaya sebebiyet verecek o anlar ise anbean kameralarda:

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.