Denizli’de beklenen yağmur fena geldi

DENİZLİ 09.08.2020 - 17:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de beklenen yağmur fena geldi

Meteorolojinin günler öncesi yaptığı uyarıda Denizli'ye yağması beklenen yağmur öğleden sonra etkisini gösterdi. Yağmur dolu ve fırtına ile yaşanan hava olayında olumsuzluklar yaşandı.    Denizli kent merkezi ve ilçelerinde öğleden sonra başlayan yağmur, uzun zamandan bu yana sıcaklıktan bunalmış Denizli'yi serinletti. Bir anda bastıran şiddetli yağmura dolu ve fırtına eşlik etti. Olumsuzlukların yaşandığı Denizli’de yollar dereye dönüşürken, bir çok ev ve iş yerini su bastı. Fırtına nedeniyle bazı bölgelerde elektrik kesintisi meydana gelirken ağaçlarda zarar gördü.   Yaşanan olumsuzluklara ekipler müdahale ederken, doluyla karışık yağan yağmur sonrası kentte yaşanan olumsuzluklar incelemeler sonrası belli olacak. Ekili arazilerin zarar görüp görmediği konusunda henüz bilgi verilmedi.    

Meteorolojinin günler öncesi yaptığı uyarıda Denizli'ye yağması beklenen yağmur öğleden sonra etkisini gösterdi. Yağmur dolu ve fırtına ile yaşanan hava olayında olumsuzluklar yaşandı. 

 

Denizli kent merkezi ve ilçelerinde öğleden sonra başlayan yağmur, uzun zamandan bu yana sıcaklıktan bunalmış Denizli'yi serinletti. Bir anda bastıran şiddetli yağmura dolu ve fırtına eşlik etti. Olumsuzlukların yaşandığı Denizli’de yollar dereye dönüşürken, bir çok ev ve iş yerini su bastı. Fırtına nedeniyle bazı bölgelerde elektrik kesintisi meydana gelirken ağaçlarda zarar gördü.

 

Yaşanan olumsuzluklara ekipler müdahale ederken, doluyla karışık yağan yağmur sonrası kentte yaşanan olumsuzluklar incelemeler sonrası belli olacak. Ekili arazilerin zarar görüp görmediği konusunda henüz bilgi verilmedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.