Denizli'de berber dükkanına giren yılan panik yarattı

DENİZLİ 22.06.2019 - 17:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de berber dükkanına giren yılan panik yarattı

Denizli'nin Çameli İlçesinde berber dükkanına giren yaklaşık 1 metrelik yılan, itfaiye ekipleri tarafından doğaya bırakıldı.   Olay, Çameli ilçesi, Yeni Mahalle'sinde Aycan Ongun’a ait Berber dükkanında meydana geldi. Dükkana giren yılan, işyeri sahibi ve traş olmak için gelen müşteri ilk başta fark etmedi. Berber Ongun traş yaptığı sırada arkasına döndüğünde dükkana giren yılanı fark etti. Ongun ve müşteri panik ile kendini dükkanın dışarısına attı. Ongun itfaiye'yi arayarak yardım istedi. Büyükşehir Belediyesi İlçe İtfaiye ekipleri dükkana giren yılanı titiz bir çalışma ile yarım saatlik bir çabanın ardından cımbız denilen aparat ile yakaladı.   İtfaiye ekipleri yaklaşık 1 metrelik yılanı yakalamaya çalışırken, çevredeki vatandaşlar meraklı bir şekilde izledi. Yakalanan yılan hava alan özel bir çuvalın içerisine katıldı. Yılan itfaiye ekipleri tarafından ormanlık alandaki doğal yaşam ortamına bırakıldı. Dükkan sahibi Ongun, müşterisi ve çevredekiler rahat bir nefes aldı.  

Denizli'nin Çameli İlçesinde berber dükkanına giren yaklaşık 1 metrelik yılan, itfaiye ekipleri tarafından doğaya bırakıldı.

 

Olay, Çameli ilçesi, Yeni Mahalle'sinde Aycan Ongun’a ait Berber dükkanında meydana geldi. Dükkana giren yılan, işyeri sahibi ve traş olmak için gelen müşteri ilk başta fark etmedi. Berber Ongun traş yaptığı sırada arkasına döndüğünde dükkana giren yılanı fark etti. Ongun ve müşteri panik ile kendini dükkanın dışarısına attı. Ongun itfaiye'yi arayarak yardım istedi. Büyükşehir Belediyesi İlçe İtfaiye ekipleri dükkana giren yılanı titiz bir çalışma ile yarım saatlik bir çabanın ardından cımbız denilen aparat ile yakaladı.

 

İtfaiye ekipleri yaklaşık 1 metrelik yılanı yakalamaya çalışırken, çevredeki vatandaşlar meraklı bir şekilde izledi. Yakalanan yılan hava alan özel bir çuvalın içerisine katıldı. Yılan itfaiye ekipleri tarafından ormanlık alandaki doğal yaşam ortamına bırakıldı. Dükkan sahibi Ongun, müşterisi ve çevredekiler rahat bir nefes aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.