Denizli’de bir apartta patlama! 5 yaralı

ASAYİŞ 30.12.2019 - 13:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de bir apartta patlama! 5 yaralı

Denizli'nin Pamukkale İlçesi’nde bir apartta patlama meydana geldi. Ortalık savaş alanına dönerken 2’si yabancı uyruklu 5 kişi yaralandı. Patlama nedeniyle yandaki apartmanlarda zarar gördü.   Olay, Pamukkale ilçesi Zeytinköy Mahallesi 4095 Sokak üzerinde bulunan bir apartta meydana geldi. 3 katlı apartın 2. katında doğal gaz kaçağı sonrası gaz birikmesi ile patlama meydana geldi. Patlama sonrası ev alev alev yandı. Patlama sonrası savrulan tuğlalar bitişikte bulunan apartmanın camlarına isabet etti. Neye uğradıklarını şaşıran çevredekiler korku ve panik yaşadı.   Patlamanın ve yangının çıkması üzerine yapılan ihbarda olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi, sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler yangına müdahale etti. Yangında yaralanan Nastan M., Yousef R. S., Melike H. Funda B. ve Şekip K. itfaiye ekipleri tarafından sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.   Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.            

Denizli'nin Pamukkale İlçesi’nde bir apartta patlama meydana geldi. Ortalık savaş alanına dönerken 2’si yabancı uyruklu 5 kişi yaralandı. Patlama nedeniyle yandaki apartmanlarda zarar gördü.


 

Olay, Pamukkale ilçesi Zeytinköy Mahallesi 4095 Sokak üzerinde bulunan bir apartta meydana geldi. 3 katlı apartın 2. katında doğal gaz kaçağı sonrası gaz birikmesi ile patlama meydana geldi. Patlama sonrası ev alev alev yandı. Patlama sonrası savrulan tuğlalar bitişikte bulunan apartmanın camlarına isabet etti. Neye uğradıklarını şaşıran çevredekiler korku ve panik yaşadı.

 

Patlamanın ve yangının çıkması üzerine yapılan ihbarda olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi, sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler yangına müdahale etti. Yangında yaralanan Nastan M., Yousef R. S., Melike H. Funda B. ve Şekip K. itfaiye ekipleri tarafından sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.