Denizli'de bir ay önce yaşanan silahlı saldırı olayı JASAT tarafından çözüldü

ASAYİŞ 09.09.2020 - 15:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de bir ay önce yaşanan silahlı saldırı olayı JASAT tarafından çözüldü

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde Ağustos ayında meydana gelen olayda biri kadın 3 kişiye otomobile bindikleri anda kurşun yağdıran zanlı ve suç ortakları Kocaeli’de yakalandı.   Pamukkale İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) timleri tarafından 78 kamera incelemeye alındı. 7 Ağustos 2020 tarihinde gerçekleşen olay Karahayıt Mahallesi’nde bir işletmenin otoparkında meydana geldi. Araçlarına binen 1’i kadın3 kişi başka bir araçtan çıkan E.K. (38) tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Silahlı saldırıda araçlarına binen üç kişi şans eseri yara almadan kurtuldu.     Eski sevgilisi ve yanındaki iki kişiye silahlı saldırı düzenleyen E.K. ona yardım eden R.S (45) ve D.K. (24) olay yerinden araçları ile kaçtı. JASAT timleri olayla ilgili başlattığı çalışmalarda 78 kamerayı 326 saatlik incelemeden sonra şahısların kimliklerini tespit etti.   Yeni bir kadın cinayetinin önün geçmek için başlatılan çalışmalarda silahlı saldırı düzenleyenlerin Kocaeli ilinde oldukları tespit edildi. Denizli JASAT timleri ve Kocaeli Cinayet Büro Amirliği ve Kocaeli JASAT ekiplerinin ortak çalışması sonrası saldırıyı düzenleyen E.K. ve suç ortakları R.S. ile D.K. yakalandı. Denizli’ye getirilen zanlılar Adliyeye sevk edildi.   Öte yandan Şahısların ev ve araçlarında yapılan aramada olayda kullanılan araca ait plakalar 100 adet fişek 1 adet kısa dipçikli av tüfeği 1 adet balta 2 adet bıçak, 2 adet sahte kimlik ve E.K.’nin eski sevgilisine ait ayakkabıları bıçakla parçalayıp çöpe attığı görüntüler ele geçirildi.  

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde Ağustos ayında meydana gelen olayda biri kadın 3 kişiye otomobile bindikleri anda kurşun yağdıran zanlı ve suç ortakları Kocaeli’de yakalandı.

 

Pamukkale İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) timleri tarafından 78 kamera incelemeye alındı. 7 Ağustos 2020 tarihinde gerçekleşen olay Karahayıt Mahallesi’nde bir işletmenin otoparkında meydana geldi. Araçlarına binen 1’i kadın3 kişi başka bir araçtan çıkan E.K. (38) tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Silahlı saldırıda araçlarına binen üç kişi şans eseri yara almadan kurtuldu.

 

 

Eski sevgilisi ve yanındaki iki kişiye silahlı saldırı düzenleyen E.K. ona yardım eden R.S (45) ve D.K. (24) olay yerinden araçları ile kaçtı. JASAT timleri olayla ilgili başlattığı çalışmalarda 78 kamerayı 326 saatlik incelemeden sonra şahısların kimliklerini tespit etti.

 

Yeni bir kadın cinayetinin önün geçmek için başlatılan çalışmalarda silahlı saldırı düzenleyenlerin Kocaeli ilinde oldukları tespit edildi. Denizli JASAT timleri ve Kocaeli Cinayet Büro Amirliği ve Kocaeli JASAT ekiplerinin ortak çalışması sonrası saldırıyı düzenleyen E.K. ve suç ortakları R.S. ile D.K. yakalandı. Denizli’ye getirilen zanlılar Adliyeye sevk edildi.

 

Öte yandan Şahısların ev ve araçlarında yapılan aramada olayda kullanılan araca ait plakalar 100 adet fişek 1 adet kısa dipçikli av tüfeği 1 adet balta 2 adet bıçak, 2 adet sahte kimlik ve E.K.’nin eski sevgilisine ait ayakkabıları bıçakla parçalayıp çöpe attığı görüntüler ele geçirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.