Denizli’de bir firma konkordato ilan etti!

DENİZLİ 02.11.2018 - 12:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’de bir firma konkordato ilan etti!

Denizli'de konkordato, ilan eden firmaların sayısı gün geçtikçe artıyor. Denizli Asliye Ticaret Mahkemesi'ne başvuran, fotoğrafçılık ve turizm ağırlıklı bir şirket konkordato ilan etti.   Ekonomideki dalgalanma nedeniyle konkordato ilan eden şirketlerin sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Şirketler, borçlarını zamanında ödeyemediği durumlarda borçlara süre istemek için konkordatoyu kullanıyor. Denizli’de fotoğrafçılık ve turizm üzerine faaliyet gösteren Aslan Turizm Fotoğrafçılık Tarım Hayvancılık ve Su Ürünleri TS LTD ŞTİ, Pelas Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret LTD ŞTİ.  Denizli Asliye Ticaret Mahkemesi’ne konkordato ilanı için başvuru yaptı.   Görülen mahkeme kapsamında Aslan Turizm Fotoğrafçılık Tarım Hayvancılık ve Su Ürünleri TS LTD ŞTİ, Pelas Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret LTD ŞTİ.’ne 23/10/2018 tarihinden başlamak üzere 3 ay geçici süreyle konkordato verildi.   Konkordatonun başarıya ulaşmasının mümkün olup olmadığının yakından incelenmesi amacıyla şirketlerin sunmuş olduğu tablolardaki alacak sayısı ve alacak miktarları da göz önünde bulundurularak 3 komiser atandı.   Mahkeme ayrıca alacaklıların ilandan itibaren 7 günlük kesin süre içinde dilekçe ile Mahkeme dosyasına itiraz ederek konkordato mühleti verilmesini gerektiren bir hal bulunmadığını delilleri ile birlikte ileri sürebileceklerini ve bu çerçevede mahkemeden konkordato talebinin reddini isteyebilecekleri hakkına sahip olduğunu açıkladı.

Denizli'de konkordato, ilan eden firmaların sayısı gün geçtikçe artıyor. Denizli Asliye Ticaret Mahkemesi'ne başvuran, fotoğrafçılık ve turizm ağırlıklı bir şirket konkordato ilan etti.

 

Ekonomideki dalgalanma nedeniyle konkordato ilan eden şirketlerin sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Şirketler, borçlarını zamanında ödeyemediği durumlarda borçlara süre istemek için konkordatoyu kullanıyor. Denizli’de fotoğrafçılık ve turizm üzerine faaliyet gösteren Aslan Turizm Fotoğrafçılık Tarım Hayvancılık ve Su Ürünleri TS LTD ŞTİ, Pelas Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret LTD ŞTİ.  Denizli Asliye Ticaret Mahkemesi’ne konkordato ilanı için başvuru yaptı.

 

Görülen mahkeme kapsamında Aslan Turizm Fotoğrafçılık Tarım Hayvancılık ve Su Ürünleri TS LTD ŞTİ, Pelas Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret LTD ŞTİ.’ne 23/10/2018 tarihinden başlamak üzere 3 ay geçici süreyle konkordato verildi.

 

Konkordatonun başarıya ulaşmasının mümkün olup olmadığının yakından incelenmesi amacıyla şirketlerin sunmuş olduğu tablolardaki alacak sayısı ve alacak miktarları da göz önünde bulundurularak 3 komiser atandı.

 

Mahkeme ayrıca alacaklıların ilandan itibaren 7 günlük kesin süre içinde dilekçe ile Mahkeme dosyasına itiraz ederek konkordato mühleti verilmesini gerektiren bir hal bulunmadığını delilleri ile birlikte ileri sürebileceklerini ve bu çerçevede mahkemeden konkordato talebinin reddini isteyebilecekleri hakkına sahip olduğunu açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.