Denizli'de bir genç uyuşturucuya mı kurban oldu?

ASAYİŞ 19.06.2019 - 15:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de bir genç uyuşturucuya mı kurban oldu?

Denizli Pamukkale İlçesi’nde bu sabah meydana gelen olayda, iddialara göre 25 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir genç uyuşturucu kurbanı oldu.   Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre bu sabah 05.30 sıralarında, Pamukkale İlçesi Akhan Mahallesi inde 25 yaşlarında olduğu tahmin edilen isminin Ahmet Y. olduğu belirtilen kişi uyuşturucudan hayatını kaybettiği iddia edildi.   Görgü tanıklarından D.Ç. isimli kasap çalışanının sabah mezbahaneye gittikleri esnada yol kenarına park etmiş bir araç ve dışında iki kişi gördüklerini belirtti. D.Ç. “Gördüğümüz bir kişinin yerde yattığı diğer kişinin de ona kalp masajı yaparak yardımcı olmaya çalıştığını gördük. Bizde yardımcı olmak için aracımızdan indik. Ayaktaki arkadaşına durumu sorunca, aldığı uyuşturucu nedeniyle bu hale geldiğini söyledi. Bulundukları bölgede su kanalından aldığı su ile uyandırmaya çalıştığı şahsın hala yaşadığını görünce hemen ambulansı aradık. Ben ambulansı aradıktan sonra isminin Ahmet olduğunu öğrendiğim şahsın elleri ve yüzünün morardığını gördüm. Daha sonra mezbahane çalışanlarının da yardıma geldiği olayda şahsın hayatını kaybettiğini gördüm. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin kontrolünde şahsın hayatını kaybettiği anlaşıldı” dedi.   Meydana gelen olayda, olay yeri inceleme ekiplerinin soruşturması sonrası hayatını kaybeden genç şüpheli ölüm nedeniyle otopsi yapılmak üzer Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Gencin ölüm nedeni otopsi sonrası belli olacak.   Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Denizli Pamukkale İlçesi’nde bu sabah meydana gelen olayda, iddialara göre 25 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir genç uyuşturucu kurbanı oldu.

 

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre bu sabah 05.30 sıralarında, Pamukkale İlçesi Akhan Mahallesi inde 25 yaşlarında olduğu tahmin edilen isminin Ahmet Y. olduğu belirtilen kişi uyuşturucudan hayatını kaybettiği iddia edildi.

 

Görgü tanıklarından D.Ç. isimli kasap çalışanının sabah mezbahaneye gittikleri esnada yol kenarına park etmiş bir araç ve dışında iki kişi gördüklerini belirtti. D.Ç. “Gördüğümüz bir kişinin yerde yattığı diğer kişinin de ona kalp masajı yaparak yardımcı olmaya çalıştığını gördük. Bizde yardımcı olmak için aracımızdan indik. Ayaktaki arkadaşına durumu sorunca, aldığı uyuşturucu nedeniyle bu hale geldiğini söyledi. Bulundukları bölgede su kanalından aldığı su ile uyandırmaya çalıştığı şahsın hala yaşadığını görünce hemen ambulansı aradık. Ben ambulansı aradıktan sonra isminin Ahmet olduğunu öğrendiğim şahsın elleri ve yüzünün morardığını gördüm. Daha sonra mezbahane çalışanlarının da yardıma geldiği olayda şahsın hayatını kaybettiğini gördüm. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin kontrolünde şahsın hayatını kaybettiği anlaşıldı” dedi.

 

Meydana gelen olayda, olay yeri inceleme ekiplerinin soruşturması sonrası hayatını kaybeden genç şüpheli ölüm nedeniyle otopsi yapılmak üzer Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Gencin ölüm nedeni otopsi sonrası belli olacak.

 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.