Denizli'de bir gencin ölümüne neden olanlar tek tek yakalandı

ASAYİŞ 24.06.2019 - 17:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de bir gencin ölümüne neden olanlar tek tek yakalandı

Denizli'nin Pamukkale İlçesinde uyuşturucu hap kullandığı için hayatını kaybettiği, iddia edilen 25 yaşındaki Ahmet Y.’nin ölümüyle ilgili gözaltına alınan 3 kişiden 2’si tutuklandı. Çalışmalarını sürdüren Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri çok sayıda uyuşturucu ele geçirirken yakalanan 13 şüpheliden 8’i tutuklandı.   Denizli'de geçtiğimiz günlerde 19 Haziran 2019 Çarşamba günü, Pamukkale İlçesi Akhan Mahallesi’nde “Uyuşturucuya bir genç daha kurban oldu” başlığı ile gündeme aldığımız olayın ardından Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri çalışmaları sonucunda, 3 şüpheli gözaltına alınmıştı. 25 yaşlarında olduğu tespit edilen Ahmet Y.’nin uyuşturucu madde kullanımına bağlı olarak rahatsızlandığı yönünde bilgi alınması üzerine olay yerine 112 Acil sağlık ekipleri,Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve birçok sayıda polis sevk edildi.   A.Y.isimli gencin yaşamını yitirdiği noktada, Olay Yeri İnceleme ve Acil Sağlık Ekiplerinin ilk tespitleri ile olay yerinde bulunan görgü tanıklarının beyanları doğrultusunda uyuşturucu maddesi ile bağlantılı olabileceği değerlendirilen ölüm olayı kapsamındaki soruşturmayı derinleştiren Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Ahmet Y.’ye uyuşturucu hap temin ettiklerinden şüphelenilen İ.A., G.K. ve O.A. isimli (3) kişi gözaltına alındı. Şüpheli İ.A.’nın adresinde yapılan aramada  Ahmet Y.’nin kullandığı öngörülen uyuşturucu haplar ile aynı özellikte olan pembe renkli Redbul ibareli 89 adet ecstasy hap ve ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Hayatını kaybeden gencin naaşı kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla yapılacak otopsi işlemleri için Pamukkale Üniversitesine gönderilirken, adli makamlara sevk edilen üç (3) şüpheliden İ.B.ve O.A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.   Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Haziran ayı içerisinde toplam 248 adet ecstasy hap, 54 gram eroin, 5 gram metamfetamin, 7 gram esrar ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçu kapsamında yakalanan 13 şüpheliden 8’i çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.   Uyuşturucu madde kullanıcısı 32 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.  

Denizli'nin Pamukkale İlçesinde uyuşturucu hap kullandığı için hayatını kaybettiği, iddia edilen 25 yaşındaki Ahmet Y.’nin ölümüyle ilgili gözaltına alınan 3 kişiden 2’si tutuklandı. Çalışmalarını sürdüren Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri çok sayıda uyuşturucu ele geçirirken yakalanan 13 şüpheliden 8’i tutuklandı.

 

Denizli'de geçtiğimiz günlerde 19 Haziran 2019 Çarşamba günü, Pamukkale İlçesi Akhan Mahallesi’nde “Uyuşturucuya bir genç daha kurban oldu” başlığı ile gündeme aldığımız olayın ardından Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri çalışmaları sonucunda, 3 şüpheli gözaltına alınmıştı. 25 yaşlarında olduğu tespit edilen Ahmet Y.’nin uyuşturucu madde kullanımına bağlı olarak rahatsızlandığı yönünde bilgi alınması üzerine olay yerine 112 Acil sağlık ekipleri,Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve birçok sayıda polis sevk edildi.

 

A.Y.isimli gencin yaşamını yitirdiği noktada, Olay Yeri İnceleme ve Acil Sağlık Ekiplerinin ilk tespitleri ile olay yerinde bulunan görgü tanıklarının beyanları doğrultusunda uyuşturucu maddesi ile bağlantılı olabileceği değerlendirilen ölüm olayı kapsamındaki soruşturmayı derinleştiren Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Ahmet Y.’ye uyuşturucu hap temin ettiklerinden şüphelenilen İ.A., G.K. ve O.A. isimli (3) kişi gözaltına alındı. Şüpheli İ.A.’nın adresinde yapılan aramada  Ahmet Y.’nin kullandığı öngörülen uyuşturucu haplar ile aynı özellikte olan pembe renkli Redbul ibareli 89 adet ecstasy hap ve ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Hayatını kaybeden gencin naaşı kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla yapılacak otopsi işlemleri için Pamukkale Üniversitesine gönderilirken, adli makamlara sevk edilen üç (3) şüpheliden İ.B.ve O.A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

 

Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Haziran ayı içerisinde toplam 248 adet ecstasy hap, 54 gram eroin, 5 gram metamfetamin, 7 gram esrar ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçu kapsamında yakalanan 13 şüpheliden 8’i çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

 

Uyuşturucu madde kullanıcısı 32 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.