Denizli'de böylesi ilk defa görüldü!

DENİZLİ 04.09.2018 - 13:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de böylesi ilk defa görüldü!

Denizli'de öyle bir şey yaşandı ki okuduğunuzda içiniz ısınacak... Dünyada ender rastlanan olay Denizli'de bir oto parkta yaşandı.   Olay,Merkezefendi İlçesi Sırakapılar Mahallesi Devlet Hastanesi karşısında bulunan bir otoparkta yaşandı. Pazar günü kapalı olmasına rağmen bir vatandaş arabası ile otoparka park etti. Yaklaşık 3 saat gibi bir süre parkı kullanan yüreği güzel insan, bu zamanda ender rastlanacak bir harekette bulundu.   Bir zarfın içine 5 lira park ücretini koyan vatandaş üzerine şu notu düştü; "Abi saat 9:45'de park ettik, saat 12:45'de çıktık. Ücretini zarfın içine bıraktık. Hakkını helal et" ifadesine yer verdi.     İşletme sahibi Sercan Eski, Pazartesi sabahı iş yerine geldiğinde içine 5 lira bırakılan ve üzerine yazılan notu görünce çok şaşırdı.Eski bu davranış karşısında, zarfın üzerine yazılan notu sosyal medyadan paylaşarak,"Pazar günü otoparkımıza aracını bırakıp da bu zarfı bırakan arkadaşa helal olsun diyorum. Halen hak hukuk bilen insanların olması ne güzel.." ifadelerine yer verdi. Paylaşım sosyal medya takipçilerinden büyük beğeni alanırken böyle bir davranışı taktirle karşıladılar.   Haber Merkezi'mizin görüştüğü Sercan Eski; işyerine geldiğinde karşılaştığı manzara karşısında hem şaşırdığını hem de duygulandığını belirtti. Sercan Eski, "İşimiz gereği her gün onlarca müşteri geliyor. Kimi zaman 5 lirayı bile gün içinde çok görenlerle, hatta vermemek için cüzdanım evde kalmış yada geçen günden alacağım vardı gibi bahanelere bürünen insanlar varken bu arkadaşımız, zarfa para bırakıp helallik istemesi bizlere insanlık ölmemiş dedirtti. Bu zamanda böyle insanların var olması hayata dair ümitlerimizi yeşertti. Arkadaşa bu duyarlı davranışından dolayı çok teşekkür ediyor aynı zamanda hakkımı helal ediyorum" dedi.   İşte o anlar güvenlik kameralarına yansıdı;  

Denizli'de öyle bir şey yaşandı ki okuduğunuzda içiniz ısınacak... Dünyada ender rastlanan olay Denizli'de bir oto parkta yaşandı.

 

Olay,Merkezefendi İlçesi Sırakapılar Mahallesi Devlet Hastanesi karşısında bulunan bir otoparkta yaşandı. Pazar günü kapalı olmasına rağmen bir vatandaş arabası ile otoparka park etti. Yaklaşık 3 saat gibi bir süre parkı kullanan yüreği güzel insan, bu zamanda ender rastlanacak bir harekette bulundu.

 

Bir zarfın içine 5 lira park ücretini koyan vatandaş üzerine şu notu düştü; "Abi saat 9:45'de park ettik, saat 12:45'de çıktık. Ücretini zarfın içine bıraktık. Hakkını helal et" ifadesine yer verdi.

 

 

İşletme sahibi Sercan Eski, Pazartesi sabahı iş yerine geldiğinde içine 5 lira bırakılan ve üzerine yazılan notu görünce çok şaşırdı.Eski bu davranış karşısında, zarfın üzerine yazılan notu sosyal medyadan paylaşarak,"Pazar günü otoparkımıza aracını bırakıp da bu zarfı bırakan arkadaşa helal olsun diyorum. Halen hak hukuk bilen insanların olması ne güzel.." ifadelerine yer verdi. Paylaşım sosyal medya takipçilerinden büyük beğeni alanırken böyle bir davranışı taktirle karşıladılar.

 

Haber Merkezi'mizin görüştüğü Sercan Eski; işyerine geldiğinde karşılaştığı manzara karşısında hem şaşırdığını hem de duygulandığını belirtti. Sercan Eski, "İşimiz gereği her gün onlarca müşteri geliyor. Kimi zaman 5 lirayı bile gün içinde çok görenlerle, hatta vermemek için cüzdanım evde kalmış yada geçen günden alacağım vardı gibi bahanelere bürünen insanlar varken bu arkadaşımız, zarfa para bırakıp helallik istemesi bizlere insanlık ölmemiş dedirtti. Bu zamanda böyle insanların var olması hayata dair ümitlerimizi yeşertti. Arkadaşa bu duyarlı davranışından dolayı çok teşekkür ediyor aynı zamanda hakkımı helal ediyorum" dedi.

 

İşte o anlar güvenlik kameralarına yansıdı;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.