Denizli'de bugün hava durumu

HAVA DURUMU 07.01.2017 - 08:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de bugün hava durumu

Denizli'de bir hafta önce yağan karın ardından, bir hafta sonra etkisini bugün itibari ile yeniden gösteriyor.

Denizli'de bugün hava sıcaklığı -3 ile 6 derece arası değişirken, kent merkezinde karla karışık yağmur gözlenmekte. Kent merkezinde dünden beri olan sağanak yağış gün içerisinde karla karışık yağmur olarak tahmin ediliyor.   Denizli ilçeleri ve yüksek kesimlerine gece başlayan kar yağışı etkisini sürdürüyor. Çameli, Serinhisar, Tavas, Acıpayam, ve Pamukkale İlçesi'nin yüksek kesimleri olan Cankurtaran ve Bağbaşı yaylası kısımlarında sabaha karşı başlayan kar aralıklarla yağmaya devam ediyor. Cankurtaran mahallesinde etkisini htiren kar yağışı nedeni ile sürücülerin dikkatli olmaları konusunda uyarı yapılırken, zincirsiz yola çıkmamaları konusunda yetkililer uyarıda bulundu.     Denizli'de bir haftalık tahmini rapor:  
Denizli'de bir hafta önce yağan karın ardından, bir hafta sonra etkisini bugün itibari ile yeniden gösteriyor.

Denizli'de bugün hava sıcaklığı -3 ile 6 derece arası değişirken, kent merkezinde karla karışık yağmur gözlenmekte. Kent merkezinde dünden beri olan sağanak yağış gün içerisinde karla karışık yağmur olarak tahmin ediliyor.

 

Denizli ilçeleri ve yüksek kesimlerine gece başlayan kar yağışı etkisini sürdürüyor. Çameli, Serinhisar, Tavas, Acıpayam, ve Pamukkale İlçesi'nin yüksek kesimleri olan Cankurtaran ve Bağbaşı yaylası kısımlarında sabaha karşı başlayan kar aralıklarla yağmaya devam ediyor. Cankurtaran mahallesinde etkisini htiren kar yağışı nedeni ile sürücülerin dikkatli olmaları konusunda uyarı yapılırken, zincirsiz yola çıkmamaları konusunda yetkililer uyarıda bulundu.

 

 

Denizli'de bir haftalık tahmini rapor:

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.