Denizli'de çeşitli suçlara karışan 60 kişi tutuklandı

ASAYİŞ 31.12.2019 - 12:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de çeşitli suçlara karışan 60 kişi tutuklandı

Denizli'de son bir haftada meydana gelen asayiş olaylarında hırsızlık ve kavga gibi olaylara karışan ve haklarında arama kararı bulunan 177 kişi gözaltına alınırken, bu şahıslardan 60'ı tutuklandı.   Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerinin 23-29 Aralık tarihleri arasında meydana gelen asayiş olaylarında suça karışan şahıslardan 177 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi. Şahıslardan 60'ı çıkarıldıkları mahkemeler tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi.   Yapılan çalışmalar neticesinde kent genelinde 49 bin 302 şahsın (GBT) kimlik sorgusu yapılmasının ardından aranması olan 210 şahıs gözaltına alındı.   Öte yandan, gerçekleştirilen operasyonlarda çalıntı olan 1 motosiklet, 1 traktör, 1 bilgisayar, 5 adet ruhsatsız av tüfeği, 7 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet kılıç ve mermiler ele geçirildi.  

Denizli'de son bir haftada meydana gelen asayiş olaylarında hırsızlık ve kavga gibi olaylara karışan ve haklarında arama kararı bulunan 177 kişi gözaltına alınırken, bu şahıslardan 60'ı tutuklandı.


 

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerinin 23-29 Aralık tarihleri arasında meydana gelen asayiş olaylarında suça karışan şahıslardan 177 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi. Şahıslardan 60'ı çıkarıldıkları mahkemeler tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi.

 

Yapılan çalışmalar neticesinde kent genelinde 49 bin 302 şahsın (GBT) kimlik sorgusu yapılmasının ardından aranması olan 210 şahıs gözaltına alındı.


 

Öte yandan, gerçekleştirilen operasyonlarda çalıntı olan 1 motosiklet, 1 traktör, 1 bilgisayar, 5 adet ruhsatsız av tüfeği, 7 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet kılıç ve mermiler ele geçirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.