Denizli’de çıkan yangında odunluk kullanılamaz hale geldi

ASAYİŞ 28.08.2019 - 15:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’de çıkan yangında odunluk kullanılamaz hale geldi

Denizli'nin Çameli ilçesinde bir evin odunluğunda henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler tarafından kısa sürede kontrol alınan yangında maddi hasar olduğu öğrenildi.  Yangın Gökçeyaka Mahallesi’nde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıktı. Ahmet Tosun’a ait olan evin odunluğundan dumanların yükseldiğini fark eden aile ve mahalleli durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler alevleri kısa sürede kontrol altına aldı.  Yangının soğutma çalışmalarının yapılmasının ardından odunluğun tamamen yanarak maddi hasar oluşturduğu öğrenildi.     

Denizli'nin Çameli ilçesinde bir evin odunluğunda henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler tarafından kısa sürede kontrol alınan yangında maddi hasar olduğu öğrenildi. 


Yangın Gökçeyaka Mahallesi’nde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıktı. Ahmet Tosun’a ait olan evin odunluğundan dumanların yükseldiğini fark eden aile ve mahalleli durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler alevleri kısa sürede kontrol altına aldı. 


Yangının soğutma çalışmalarının yapılmasının ardından odunluğun tamamen yanarak maddi hasar oluşturduğu öğrenildi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.